Αθλητισμός

Καλαμάτα 80: Όλα έτοιμα για το 8ο τουρνουά “Γιάννης Μπουσούνης” – Δείτε το πρόγραμμα

Η Καλαμάτα 80 είναι έτοιμη να φιλοξενήσει το 8ο Τουρνουά Προετοιμασίας “Γιάννης Μπουσούνης”, το οποίο θα διεξαχθεί στις 5 και 6 Οκτωβρίου στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας

Η διοίκηση της Καλαμάτας 80 ανακοινώνει το πρόγραμμα του 8ου Τουρνουά προετοιμασίας “Γιάννης Μπουσούνης”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας. Το τουρνουά έχει καθιερωθεί ως μία από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν στην Pre League, με τη συμμετοχή ομάδων υψηλού επιπέδου.

Το πρόγραμμα των αγώνων ξεκινά το Σάββατο 5 Οκτωβρίου με δύο ημιτελικούς. Στις 16:30, ο Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου θα αντιμετωπίσει τον ΑΟΝΣ Μίλωνα, ενώ στις 19:30 η Καλαμάτα 80 θα αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό ΑΟ, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, θα διεξαχθούν ο Μικρός Τελικός στις 15:00 και ο Μεγάλος Τελικός στις 18:00, με τις απονομές να ακολουθούν.

Η ομάδα της Καλαμάτας καλεί τους φίλους του βόλεϊ να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας και να στηρίξουν την προσπάθεια για μια επιτυχημένη σεζόν.

Ο σύλλογος θα δημοσιεύσει σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες για την είσοδο στις κερκίδες και τα μέτρα ασφαλείας.

Οι αγώνες αυτοί αποτελούν εξαιρετική ευκαιρία για την Καλαμάτα 80 να δοκιμάσει τις δυνάμεις της απέναντι σε σπουδαίους αντιπάλους, λίγες εβδομάδες πριν την επίσημη έναρξη της νέας σεζόν.

Πρόγραμμα Αγώνων:

Σάββατο 5/10

16:30: Α’ Ημιτελικός – Φλοίσβος Π. Φαλήρου vs ΑΟΝΣ Μίλωνας

19:30: Β’ Ημιτελικός – ΑΟ Καλαμάτα 1980 vs Παναθηναϊκός ΑΟ

Κυριακή 6/10

15:00: Μικρός Τελικός

18:00: Μεγάλος Τελικός & Απονομές

Η Καλαμάτα 80 καλεί όλους τους φίλους του αθλητισμού να γίνουν μέρος αυτής της γιορτής, στηρίζοντας την ομάδα από τις κερκίδες και δίνοντάς της την ώθηση που χρειάζεται για την απαιτητική σεζόν που ακολουθεί. Περισσότερες πληροφορίες για τις κάρτες διαρκείας είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

To Top