Αθλητισμός

Καλαμάτα: Νίκη με Παναργειακό για τη μοναξιά της κορυφής!

Η Καλαμάτα επιστρέφει στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης για την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση της σεζόν, αντιμετωπίζοντας τον Παναργειακό στη 2η αγωνιστική της Super League 2

Η Καλαμάτα επιστρέφει στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου για να αντιμετωπίσει τον Παναργειακό στη 2η αγωνιστική της Super League 2. Για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν, η «Μαύρη Θύελλα» θα αγωνιστεί μπροστά στους φιλάθλους της, εγκαινιάζοντας τον καινούργιο χλοοτάπητα που ολοκληρώθηκε μόλις πριν από λίγες ημέρες.

Με εντελώς διαφορετικά συναισθήματα από αυτά που είχε αφήσει πίσω τον περασμένο Μάιο, όταν ολοκληρώθηκε η απογοητευτική πορεία στα play-off, η Καλαμάτα επιστρέφει στην έδρα της έπειτα από το μεγάλο “διπλό” στα Χανιά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου θέλει να συνεχίσει με νίκη, διατηρώντας την κορυφή της βαθμολογίας, στην οποία πλέον θα μένει μόνη της μετά τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου.

Από την άλλη πλευρά, ο νεοφώτιστος Παναργειακός ψάχνει αντίδραση μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα στη σεζόν. Στην πρεμιέρα ηττήθηκε εντός έδρας από την Κηφισιά, ενώ λίγες ημέρες πριν αποκλείστηκε από το Κύπελλο Ελλάδος με ήττα από τη Ζάκυνθο.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί υπό το βλέμμα του προέδρου της Καλαμάτας, Γιώργου Πρασσά, ο οποίος επιστρέφει μετά από αρκετό καιρό στην πόλη για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα.

Η στήριξη των φιλάθλων και η επιθυμία για μία νίκη στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι αναμένεται να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό κλίμα, σε έναν αγώνα όπου η Καλαμάτα θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες.

Αναλυτικά το πανόραμα της 2ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο:

2η αγωνιστική
Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου
ΑΕΚ Β-Ηλιούπολη 2-2
(63′ Κάτσικας, 90+6′ Θεοδωρίδης / 24′ πεν.Μαυριάς, 90+1′ Αλεξόπουλος)
Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου
Πανιώνιος-Χανιά 1-0
(20′ Αυλωνίτης)
Παναχαϊκή-Αστέρας Τρίπολης Β 1-0
(63′ Ρόβας)
Αιγάλεω-Κηφισιά 0-0
Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου
16:30 Καλαμάτα-Παναργειακός (Παραλίας-monobala.gr)

Βαθμολογία
1.Αιγάλεω 4 (3-1)
-.Κηφισιά 4 (2-0)
-.ΑΕΚ Β 4 (3-2)
-.Πανιώνιος 4 (1-0)
5.Καλαμάτα* 3 (2-1)
——————————————-
-.Παναχαϊκή 3 (1-1)
7.Αστέρας Β 1 (0-1)
-.Ηλιούπολη 1 (3-5)
9.Χανιά 0 (1-3)
10.Παναργειακός* 0 (0-2)

Επόμενη αγωνιστική (3η)
Κυριακή 6 Οκτωβρίου
Αστέρας Τρίπολης Β-Χανιά
Ηλιούπολη- Παναχαϊκή
Παναργειακός-Πανιώνιος
Κηφισιά-ΑΕΚ B
Αιγάλεω-Καλαμάτα

To Top