Αθλητισμός

Καλαμάτα: Η αποστολή με Παναργειακό, ποιους άφησε εκτός ο Αναστόπουλος

Ο Νίκος Αναστόπουλος ανακοίνωσε αποστολή 22 παικτών, με τον Γιούχα Πίρινεν να συμμετέχει για πρώτη φορά φέτος, ενώ εκτός έμειναν οι Αργεντίνοι Ούμπεντα και Κατάλντι

Η Καλαμάτα είναι πανέτοιμη για την πρεμιέρα της μπροστά στο κοινό της, υποδεχόμενη τον Παναργειακό τη Δευτέρα στις 16:30 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας για τη 2η αγωνιστική της Super League 2. Μετά το σπουδαίο διπλό στα Χανιά, οι «μελανόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν με νίκη, έχοντας ως σύμμαχο τον κόσμο τους.

Ο Νίκος Αναστόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή των 22 παικτών για το ματς, με τον Γιούχα Πίρινεν να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην αποστολή της ομάδας. Εκτός έμειναν ο Τσελεπίδης που έχει ένα μικρό χτύπημα, οι Αργεντίνοι Σαντιάγκο Ούμπεντα και Κατάλντι, καθώς και οι Τζανακάκης, Λαδάς, Χότζα, Καστόρας και Άλβες.

Αναλυτικά στην αποστολή μετέχουν οι Κότσαρης, Μέντες, Ουές, Στίκας, Βασιλαντωνόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Βαλεριάνος, Πίρινεν, Στρούγγης, Μπακαγιόκο, Μουστακόπουλος, Ριένστρα, Ξενιτίδης, Αναστασόπουλος, Χάγκαν, Μορέιρα, Γρίβας, Παμλίδης, Ντιγκινί, Μόρσεϊ, Αλγκαρανάζ, Μπαράλες

Η ομάδα αναμένεται να αγωνιστεί με υψηλό ηθικό, θέλοντας να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά, ο νεοφώτιστος Παναργειακός έρχεται από ήττα στην πρεμιέρα και θα επιδιώξει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην Καλαμάτα.

 

To Top