Αθλητισμός

Μιλτιάδης, Μιχάλης Φασουλής: “Η συγκυρία δεν μας ευνοεί, αλλά είμαστε έτοιμοι”

Αεροπορικώς στη Μυτιλήνη το Σάββατο ο Μιλτιάδης για την πρώτη του εκτός έδρας αναμέτρηση στη Γ’ Εθνική – Οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής

Με πίστη και αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα, ο Μιλτιάδης προετοιμάζεται για την πρώτη εκτός έδρας αποστολή στη Γ’ Εθνική, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αιγέα Πλωμαρίου στο Μιχαλέλειο Δημοτικό γήπεδο Πλωμαρίου. Η αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (29/09, 14:00), αποτελεί πρόκληση για τους πρωταθλητές Μεσσηνίας, που ταξιδεύουν στη Λέσβο με στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

Ο τεχνικός της ομάδας, Μιχάλης Φασουλής, γνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης και δήλωσε: «Θα έχουμε δύσκολο έργο απέναντι σε μια καλή ομάδα και με τη χρονική συγκυρία της διεξαγωγής του αγώνα να μην μας ευνοεί, καθώς οι αντίπαλοί μας επιστρέφουν στην φυσική τους έδρα μετά από πολλά χρόνια». Παρά τα εμπόδια, ο Φασουλής είναι αποφασισμένος να παρουσιάσει τον Μιλτιάδη καλά προετοιμασμένο, όπως έγινε στο ματς της πρεμιέρας, για να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό.

Η αποστολή του Μιλτιάδη θα αναχωρήσει το Σάββατο το πρωί για την Αθήνα, όπου από το “Ελευθέριος Βενιζέλος” θα μεταβεί αεροπορικώς στη Μυτιλήνη, με στόχο να χωρίς ταλαιπωρία και να προσαρμοστεί στις συνθήκες του αγώνα.

Οι διαιτητές της αναμέτρησης προέρχονται από τη Δυτική Αττική, με τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη να διευθύνει τον αγώνα, ενώ βοηθοί του θα είναι οι Νικόλαος Μανουράς και Σωτήριος Πλάκας.

Γ’ Εθνική, 3ος όμιλο

2η αγωνιστική, Κυριακή 29/09

Μύκονος (11:00): Α.Ε. Μυκόνου- Πανναυπλιακός

Αρμακόλας, Τακίδης- Τσέλιος

Μαλαμάτων (12:00): Απόλλων Ευπαλίου- Α.Ε.Ρ.Α.

Οικονόμου- Παλουμπής- Σωτηρόπουλος

Κόρινθος (13:00): Κόρινθος- Ελλάς Σύρου

Μπέγκος- Τσούκας- Παπαγεωργίου

Γύθειο (16:00): Πανγυθεατικός- Α.Ο. Νέας Αρτάκης

Τσαμούρης- Καραμπέτσος- Μπουρίκας

Πλωμάρι (16:00): Αιγέας Πλωμαρίου- Α.Ο. Μιλτιάδης

Κωνσταντινίδης- Μανούρας- Πλάκας

Μαλεσίνα (16:00): Α.Ε. Μαλεσίνας- Παναιγιάλειος

Τουλούμης- Μπακογιάννης- Πρασσά

Ρόδος (16:00): Ρόδος- Αστέρας Σταυρού

Τσολακίδης- Τζέλος- Τσιάτσος

Χαλκίδα (16:00): Αμαρυνθιακός- Α.Ο. Λουτρακίου

Κωσταγιάννης- Τζανής- Τραντάς

To Top