Αθλητισμός

Ανίχνευση vέων ταλέντων του βόλεϊ στη Μεσσηνία

Αξιολόγηση νέων ταλέντων για τις Εθνικές Ομάδες Παμπαίδων και Παγκορασίδων θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου

Στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.), οι περιφερειακοί ομοσπονδιακοί προπονητές Πελοποννήσου, Γιάννης Ρηγάκος και Σταύρος Γεράνιος, θα πραγματοποιήσουν στην Καλαμάτα ανίχνευση, καταγραφή και αξιολόγηση αθλητών και αθλητριών για τη στελέχωση των Εθνικών Ομάδων Παμπαίδων και Παγκορασίδων.

Η διαδικασία θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024 στο κλειστό γυμναστήριο της Παραλίας Καλαμάτας από τις 14:30 έως τις 17:30. Οι αθλητές και αθλήτριες που έχουν γεννηθεί τα έτη 2012 και 2013 καλούνται να συμμετάσχουν σε αυτή την προπονητική συνάντηση, η οποία αποσκοπεί στον εντοπισμό ταλέντων με τη σωστή σωματοδομή και τις κατάλληλες φυσικές και τεχνικές ικανότητες.

Η ενημέρωση της ΕΣΠΕΠ στα σωματεία αναφέρει:

Οι Περιφερειακοί Ομοσπονδιακοί Προπονητές Πελοποννήσου κ. Ρηγάκος Γιάννης και Γεράνιος Σταύρος, στο πλαίσιο εφαρμογής του Αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Ο.ΠΕ. για την Ένωση και την συγκρότηση του Κλιμακίου ομάδας Παγκορασίδων και παμπαίδων, καλεί αθλητές – αθλήτριες με έτος γέννησης 2012-2013, για ανίχνευση – καταγραφή – αξιολόγηση με τεστ, στο κλειστό γυμναστήριο της Παραλίας Καλαμάτας την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα από: 14.30 έως 17:30.

Επίσης, οι προπονητές των σωματείων θα πρέπει κατά την πρωτογενή επιλογή πρότασή τους, να λάβουν υπόψη για τις αθλήτριες και τους Αθλητές προδιαγραφές με την κατάλληλη σωματοδομή και φυσική, τεχνική ικανότητα και δεξιότητα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας με τους Π.Ο.Π.:

1) κ. Ρηγάκο Ιωάννη: 6948828576.

2) κ. Γεράνιο Σταύρο :6998014550

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ:

Οι αθλητές – αθλήτριες που θα παρουσιαστούν θα πρέπει να έχουν αθλητική περιβολή και αθλητικά υποδήματα, Επιγονατίδες, Νερό.

Να συνοδεύονται υποχρεωτικά από τον προπονητή του σωματείου τους ή από κάποιο πρόσωπο που θα έχει την ευθύνη τους.

Αν είναι εν ενεργεία απαραίτητη είναι η προσκόμιση της Κάρτας Υγείας με σφραγίδα ιατρού ή φωτοτυπία αυτής θεωρημένη από το σωματείου του.

Αν δεν υπάρχει Κάρτας Υγείας θα πρέπει να προσκομίσουν μια ιατρική βεβαίωση ότι μπορούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα προπονήσεων.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Χωρίς ιατρική βεβαίωση (κάρτα υγείας ή απλή) δεν μπορεί να συμμετέχουν στη διαδικασία των κινητικών τεστ και προπονήσεων.

Παρακαλούνται να βρίσκονται ακριβώς την ώρα που ορίζει το πρόγραμμα ώστε να συντονιστεί και να προγραμματιστεί καλύτερα η όλη διαδικασία.

To Top