Αθλητισμός

Έκτακτη αναβολή σε Α’ Β’ τοπική: Πρεμιέρα στις 28-29 Σεπτεμβρίου λόγω εκκρεμοτήτων

Ξεκινάει με καθυστέρηση το τοπικό ποδόσφαιρο – Η απόφαση της ΕΠΣΜ

Αναβάλλεται η έναρξη των πρωταθλημάτων Α’ και Β’ τοπικής κατηγορίας της ΕΠΣ Μεσσηνίας, όπως ανακοίνωσε επίσημα η διοργανώτρια αρχή. Η αρχική πρεμιέρα, που είχε προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου, μεταφέρεται για το επόμενο Σαββατοκύριακο 28-29 Σεπτεμβρίου 2024.

Η απόφαση ελήφθη καθώς αρκετές ομάδες δεν έχουν προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση πιστοποίησης πάγκου των προπονητών τους. Η ΕΠΣ Μεσσηνίας καλεί τις ομάδες να προχωρήσουν άμεσα στην κατάθεση των εγγράφων, προειδοποιώντας πως σε αντίθετη περίπτωση θα επιβληθούν κυρώσεις.

Η νέα ημερομηνία έναρξης των πρωταθλημάτων πιστεύεται ότι θα δώσει στις ομάδες το χρόνο να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες και να είναι έτοιμες για την έναρξη των αγώνων.

Η ανακοίνωση:

Αναβάλλεται η έναρξη των Πρωταθλημάτων της Α’ και Β’ τοπικής κατηγορίας και μεταφέρεται για το επόμενο Σαββατοκύριακο 28-29/09/2024. Διότι δεν έχουν προσκομίσει οι ομάδες τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση πιστοποίησης πάγκου των προπονητών. Παρακαλούμε πολύ για την άμεση κατάθεσή τους, αλλιώς θα υπάρξουν κυρώσεις.

To Top