Αθλητισμός

Καλαμάτα: Διπλό μεταγραφικό “χτύπημα” στο φινάλε

Η Καλαμάτα ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με το Κύπελλο Ελλάδας αλλά η ενίσχυση του ρόστερ δεν σταματά και συνεχίζεται με τους μελανόλευκους να ετοιμάζουν δυο ακόμη χτυπήματα για το φινάλε.

Όπως έχει διαρρεύσει, η πρώτη περίπτωση αφορά τον Τζόναθαν Μόρσεϊ, έναν 26χρονο αριστερό εξτρέμ με σουηδικό διαβατήριο, διεθνή με την εθνική της Σιέρα Λεόνε. Μέχρι πρότινος ήταν στο ρόστερ της ΑΕ Λεμεσού (21 συμμετοχές, δύο γκολ), ενώ για δυο χρόνια (2021-23) έχει φορέσει τη φανέλα του Παναιτωλικού (56 συμμετοχές και τρία γκολ).

O ποδοσφαιριστής αναμένεται την Κυριακή στην Καλαμάτα για τα ιατρικά και την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Σε καλό δρόμο βρίσκεται και μια ακόμη περίπτωση, ενός επίσης μεσοεπιθετικού από ομάδα Super League. O παίκτης αναμένεται να βρεθεί άμεσα- ακόμη και σήμερα- στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα ώστε να προχωρήσει η απόκτησή του.

Εκδρομή στην Πάτρα

Στο μεταξύ, κινητοποίηση υπάρχει στις τάξεις των φίλων της ομάδας ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας, με την Παναχαϊκή στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας.

Η Θύρα 5 αναφέρει σε διαδικτυακό κάλεσμά της :

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου η ομάδα μας αντιμετωπίζει για νοκ αουτ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος την ομάδα της Παναχαϊκής στο Παμπελοποννησιακο Στάδιο.

Ένα ντέρμπι, με τις δύο μεγαλύτερες ομάδες της Πελοποννήσου!!!

Η ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ εξασφάλισε εισιτήρια για τον κόσμο της στην Θύρα 3 του Σταδίου επί της οδού Ρίτσου!!

Οι φίλοι της ομάδας μας για προπώληση εισιτηρίων μπορούν να επικοινωνούν στα γραφεία της ΠΑΕ στο τηλέφωνο 2721181356 από τις 09:00 – 17:00 με τιμή 10€. Όσοι επιθυμούν να πάρουν εισιτήρια στα ταμεία του γηπέδου η τιμή είναι 15€.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους φίλους της ομάδας να έρθουν στην Πάτρα για την μεγάλη μας καψούρα!!

To Top