Αθλητισμός

Καλαμάτα για Τάτο: Αρχηγός τόσο στα αποδυτήρια όσο και στον αγωνιστικό χώρο

Μετά από τρία χρόνια παρουσίας και σημαντικής προσφοράς στην ομάδα, ο Ανδρέας Τάτος αποχωρεί από την Καλαμάτα και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πιερικό. Η διοίκηση της “Μαύρης Θύελλας” εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλαμάτα:

“Η ΠΑΕ Καλαμάτα ευχαριστεί θερμά τον Ανδρέα Τάτο για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Την τριετία (2021-2024) φόρεσε τη φανέλα της Μαύρης Θύελλας 60 φορές και πέτυχε 11 γκολ.

Διακρίθηκε ιδιαίτερα για το πάθος του στους αγώνες και ήταν αρχηγός τόσο στα αποδυτήρια όσο και στον αγωνιστικό χώρο. Ένας ποδοσφαιριστής που αγάπησε την ομάδα μας και αγαπήθηκε από τους φιλάθλους μας.

Ο πρόεδρός μας κ. Πρασσάς, τα μέλη της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει επιτυχίες στην περαιτέρω καριέρα του.”**

Ο 34χρονος μέσος, που ξεχώρισε για την ηγετική του παρουσία, αφήνει την Καλαμάτα μετά από μια σημαντική θητεία και ανοίγει νέο κεφάλαιο στον Πιερικό.

To Top