Αθλητισμός

Η Καλαμάτα περιμένει τους αντιπάλους της στη Super League 2

Σήμερα θα γίνει o καθορισμός των ομίλων της Super League 2 και η κλήρωση για το πρόγραμμα της σεζόν 2024/2025, και η Καλαμάτα θα μάθει τους αντιπάλους της και τη σειρά των αγώνων.

Πριν από την κλήρωση, θα διεξαχθεί το διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής, όπου θα συζητηθούν θέματα όπως η προκήρυξη του πρωταθλήματος Κ-19 και η τροποποίηση της προκήρυξης της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

Η Καλαμάτα θα βρίσκεται στον 2ο όμιλο, ο οποίος θα αποτελείται πιθανότατα από 10 ομάδες, μετά την αποχώρηση του Ιωνικού. Οι πιθανές ομάδες του ομίλου είναι η ΑΕΚ Β’, το Αιγάλεω, η Ηλιούπολη, ο Πανιώνιος, η Κηφισιά, ο Αστέρας Τρίπολης Β’, η Καλαμάτα, ο Παναργειακός, η Παναχαϊκή και τα Χανιά.

Βραβεύσεις της περσινής σεζόν

Η εκδήλωση της κλήρωσης θα συνοδευτεί από τις καθιερωμένες βραβεύσεις των κορυφαίων της προηγούμενης σεζόν, με τον Αλέξανδρο Καλογέρη να λαμβάνει ειδικό βραβείο για το ρεκόρ συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία.

Στον Α’ όμιλο, ο Γιάννης Γιαννιώτας θα βραβευθεί ως ο MVP της σεζόν, ενώ ο Κλέτον Περντρέου θα τιμηθεί ως ο καλύτερος τερματοφύλακας. Στον Β’ όμιλο, ο Γιώργος Μάναλης θα λάβει τον τίτλο του MVP, με τον Ιωάννη Γκέλιο να ξεχωρίζει ως ο καλύτερος τερματοφύλακας.

To Top