Αθλητισμός

Εράνη Φιλιατρών: Ήττα 1-0 από την Θύελλα Καμαρίου και αποκλεισμός από το Κύπελλο Ελλάδας

Ανυπέρβλητο αποδείχθηκε για την Εράνη το εμπόδιο της Θύελλας Καμαρίου στην β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι νησιώτες χάρη σε γκολ του Νικλητσιώτη πέρασαν νικηφόρα από τα Φιλιατρά με 1-0 και πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού όπου θα αντιμετωπίσουν τον Διαγόρα Ρόδου.

Η Εράνη ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Ο Σαραντόπουλος απείλησε πρώτος στο 5′, ενώ ακολούθησαν χαμένες ευκαιρίες από τους Κωνσταντόπουλο και Ράτο. Η Θύελλα προσπάθησε να αντιδράσει με τον Νικλιτσιώτη, αλλά η Εράνη συνέχισε να πιέζει με τους Κωνσταντόπουλο, Μπουρδέκα και Τσακωνάκο να απειλούν.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια ακόμη χαμένη ευκαιρία για την Εράνη, όταν ο Μαρτίνι είδε τον Φαρμάκη να αποκρούει το σουτ του. Ωστόσο, η Θύελλα κατάφερε να βρει δίχτυα στο 56′ με τον Νικλιτσιώτη, ο οποίος εκτέλεσε ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή.

Η Εράνη διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι που δεν δόθηκε σε τράβηγμα του Σαραντόπουλου και συνέχισε να πιέζει για την ισοφάριση μέχρι το τέλος. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μπινιώρης έχασε μια τεράστια ευκαιρία, αστοχώντας προ κενής εστίας από τη μικρή περιοχή.

Εράνη Φιλιατρών: Αντωνόπουλος, Καπλάνης, Μπινιώρης, Ράτο, Μπουρδέκας, Μαρτίνι (90’ Χάρμπας), Κωνσταντόπουλος, Σαραντόπουλος, Φλαριώτης (67’ Κόλλιας), Τσακωνάκος (50’ λ.τρ. Μιχόπουλος), Λαμπρόπουλος

Θύελλα Καμαρίου: Φαρμάκης, Μπιρμπίλι, Μαντούσης, Καστράτι, Καρακούσης, Σιμιτσής, Μαναριώτης, Νικλιτσιώτης, Αχμετάι, Ζαμπέλης (Κοντομίχης), Κουλόλι

To Top