Υγεία

Nοσοκομείο Σπάρτης: Κηρύσσεται ως άγονο κατηγορίας Α’-Ικανοποίηση ενός πάγιου αιτήματος, λέει ο Δήμαρχος Σπάρτης

Στις προβληματικές και άγονες περιοχές κατηγορίας Α’

Δήλωση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου, για την κήρυξη του Γ.Ν. Σπάρτης ως άγονου

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση χαιρετίζουμε την υπογραφή της σχετικής ΚΥΑ και την έκδοση του ΦΕΚ, με τα οποία κηρύσσεται το Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης ως άγονο κατηγορίας Α΄.
Πρόκειται για την ικανοποίηση ενός πάγιου αιτήματος του Δήμου Σπάρτης και του συνόλου των θεσμικών φορέων, καθώς πλέον με την υπογραφή της σχετικής απόφασης από τους συναρμόδιους υπουργούς Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη και Εθνικής Οικονομίας, κ. Κωστή Χατζηδάκη, ανοίγει ο δρόμος προκειμένου η λειτουργία του Νοσοκομείου Σπάρτης να καταστεί πιο εύρυθμη, μέσω της εφαρμογής κριτηρίων που διευκολύνουν την πρόσληψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.
Ως δημοτική Αρχή είχαμε και έχουμε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία τόσο με το υπουργείο Υγείας, όσο και με τη διοίκηση του νοσοκομείου Σπάρτης, σε μια προσπάθεια να καλύπτονται οι αυξημένες ανάγκες για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των δημοτών μας και των Λακώνων γενικότερα. Η ευόδωση, λοιπόν, αυτής της κοινής προσπάθειας δεν μπορεί παρά να μας ικανοποιεί, καταλήγει στη δήλωσή του ο Δήμαρχος Σπάρτης, Μιχάλης Βακαλόπουλος.

To Top