Αθλητισμός

Θωράκιση της άμυνας του Αστέρα Βαλύρας με τον Αλέξανδρο Λένα

Ο Αστέρας Βαλύρας συνεχίζει να ενισχύει το ρόστερ του ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, προσθέτοντας έναν ακόμη σημαντικό παίκτη στην αμυντική του γραμμή. Η ομάδα ανακοίνωσε με ιδιαίτερη χαρά την απόκτηση του Αλέξανδρου Λένα, ο οποίος έρχεται να δέσει την άμυνα, ενισχύοντας τη γραμμή μαζί με τους Πετρουλάκη και Αποστολίδη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου:

«Το Δ.Σ. του Αστέρα Βαλύρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Αλέξανδρου Λένα. Ο Αλέξανδρος αγωνίζεται ως αμυντικός και είχε μπει στα ραντάρ της ομάδας μας από την περσινή σεζόν. Αν και δεν καταφέραμε να τον εντάξουμε στο ρόστερ τότε, φέτος δικαιωθήκαμε με την επιμονή μας και τον πείσαμε με το πρότζεκτ της ομάδας μας. Αλέξανδρε, καλωσόρισες στην κιτρινόμαυρη οικογένεια του Αστέρα Βαλύρας. Ευχόμαστε μια υγιή ποδοσφαιρική χρονιά γεμάτη επιτυχίες.»

Ο Αλέξανδρος Λένα, που την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Ανάληψης μετά την αποδέσμευσή του από τη Σπερχογεία, έκανε το ντεμπούτο του με τα κιτρινόμαυρα στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο το Διαβολίτσι.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το οριστικό deal της μεταγραφής του Λένα έκλεισε με φόντο μια μουσική βραδιά που διοργάνωσε ο Αστέρας, υπό τους ήχους της Έφης Θώδη. Ο Αλέξανδρος παρευρέθηκε στην εκδήλωση, κάτι που τελικά έπαιξε ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Η ομάδα του Αστέρα ζει ήδη σε ρυθμούς κυπέλλου, καθώς το ερχόμενο σαββατοκύριακο θα αντιμετωπίσει τη Θύελλα Μερόπης σε νοκ-άουτ αγώνα στο «Μαρακανά του κάμπου». Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις, με τον οργανισμό της ομάδας να περιμένει την επίσημη ανακοίνωση της ημερομηνίας και ώρας από την ΕΠΣ Μεσσηνίας.

To Top