ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σποτ από το Αστικό ΚΤΕΛ για τη νέα γραμμή “Κεντρική Αγορά-ιστορικό Δημαρχείο Καλαμάτας”

Με χιούμορ το νέο σποτ του Αστικού ΚΤΕΛ για τη νέα γραμμή-Σε 10 λεπτά δωρεάν μετακίνηση στο κέντρο της πόλης

Παρκάρω δωρεάν στο βόρειο πάρκινγκ της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας και μετακινούμαι δωρεάν με τα mini bus μέχρι το κέντρο της πόλης. Αυτή είναι η φιλοσοφία της νέας γραμμής του Αστικού ΚΤΕΛ Καλαμάτας που έρχεται να διευκολύνει τους πολίτες που μετακινούνται προς το κέντρο της πόλης και δεν βρίσκουν να παρκάρουν, ή χάνουν χρόνο ψάχνοντας για θέσεις στάθμευσης, επιβαρύνοντας ταυτόχρονα το κυκλοφοριακό της πόλης.

Ο Δήμος Καλαμάτας μαζί με το Αστικό ΚΤΕΛ εγκαινίασε τη συγκεκριμένη γραμμή πριν μερικές  μέρες- στις 12 Αυγούστου- προωθώντας την εύκολη, γρήγορη και ανέξοδη μετακίνηση με τα μικρά και ευέλικτα mini bus του Αστικού, σε μια προσπάθεια να αφήσουμε στην άκρη το αυτοκίνητο και να μετακινηθούμε με άλλους εναλλακτικούς τρόπους που επιβαρύνουν λιγότερο τον κυκλοφοριακό φόρτο της πόλης.

Στο πλαίσιο αυτό, και προκειμένου να γίνει ευρέως γνωστή η νέα γραμμή, το Αστικό ΚΤΕΛ έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ένα πρώτο σποτάκι από την καμπάνια προβολής του νέου δρομολογίου. Σε 5 με 10 λεπτά οι πολίτες μπορούν να βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, μετακινούμενοι δωρεάν με το Αστικό ΚΤΕΛ, αφού πρώτα έχουν παρκάρει δωρεάν στο βόρειο πάρκινγκ της Κεντρικής Αγοράς. Επομένως όλοι, οι επαγγελματίες του κέντρου, οι έμποροι, οι εργαζόμενοι στο κέντρο της πόλης οφείλουν να προτιμήσουν αυτόν τον δωρεάν και γρήγορο τρόπο μετακίνησης.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

“Οι μετακινήσεις με το αυτοκίνητο στο κέντρο της Καλαμάτας τις ώρες αιχμής είναι δύσκολες.

🚐Το Αστικό ΚΤΕΛ όμως έχει τη λύση για τις διαδρομές σου, δίχως να ανησυχείς για την κυκλοφοριακή συμφόρηση ή για το που θα παρκάρεις το όχημα σου.

🆘Με τη νέα γραμμή 9, τα υπερσύγχρονα van μας σε παραλαμβάνουν από το Βόρειο parking της αγοράς και σε μεταφέρουν έως και το Ιστορικό Δημαρχείο, στο κέντρο της πόλης.

Και το σημαντικότερο; Η μετακίνηση αυτή γίνεται δωρεάν, με το επιβατικό κοινό να μην πληρώνει κάποιο εισιτήριο για τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

🙏Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πας στο Βόρειο parking της αγοράς και να επιβιβαστείς στα λεωφορεία μας από τη στάση που βρίσκεται εκεί.

❗️Συχνά δρομολόγια ανά δέκα λεπτά, πάντα με ασφάλεια, άνεση και δροσιά τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού”.

ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Ασφαλής, γρήγορη και οικονομική μετακίνηση!

Ενημερωθείτε για τα δρομολόγια: http://www.astikoktelkalamatas.gr
☎ 2721023377

To Top