Αθλητισμός

Εράνη Φιλιατρών: Επιστροφή του Παναγιώτη Σπυρόπουλου, φιλικό 1-1 στη Χώρα

Η Εράνη Φιλιατρών συνεχίζει τη μεταγραφική της ενίσχυση με μια σημαντική επιστροφή. Ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ένας παίκτης που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην ομάδα, επιστρέφει για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της Εράνης.

Ο 34χρονος κεντρικός μέσος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με την ιστορική φανέλα της Εράνης στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, καταγράφοντας σημαντικές επιτυχίες. Με την ομάδα των “πράσινων”, ο Σπυρόπουλος πανηγύρισε την κατάκτηση δύο σερί Κυπέλλων Μεσσηνίας το 2009 και το 2010.

Μετά από την επιτυχημένη του πορεία με την Εράνη, ο Σπυρόπουλος αγωνίστηκε για επτά χρόνια με τα χρώματα του ΑΟ Κυπαρισσίας, ενώ προηγουμένως είχε φορέσει τη φανέλα του ΑΟ Χαϊδαρίου στην Α’ ΕΠΣ Αθηνών και της ΑΕ Σπάρτης στην Α’ κατηγορία της Λακωνίας.

Η Εράνη Φιλιατρών ανακοίνωσε με ενθουσιασμό την επιστροφή του Σπυρόπουλου, υπογραμμίζοντας την αξία της προσθήκης ενός ακόμη γηγενή ποδοσφαιριστή στην προσπάθεια της ομάδας για επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες.

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Ένας ακόμη γηγενής ποδοσφαιριστής θα συμβάλλει στην προσπάθεια της ομάδας μας για επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο, που συμφώνησε σε όλα με τον ιστορικό μας σύλλογο και επιστρέφει στην Εράνη!

Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας.»

Η επιστροφή του Σπυρόπουλου αποτελεί σημαντική ενίσχυση για την Εράνη, καθώς η εμπειρία και η ποιότητά του αναμένεται να δώσουν νέα ώθηση στην ομάδα στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

*Στο μεταξύ, στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας για τη νέα σεζόν η Εράνη αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Παπαφλέσσα στη Χώρα, με τους τεχνικούς Βαγγέλη Στουρνάρα (Εράνη) και Νίκο Κωνσταντόπουλο (Παπαφλέσσα) να λαμβάνουν μια πρώτη εικόνα για την εξέλιξη της προετοιμασίας.

To Top