ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρίκη στη Σπάρτη: Συνελήφθη 40χρονος για τον βιασμό της 9χρονης κόρης του

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις για την δράση ενός 40χρονου, ο οποίος κατηγορείται πως βίαζε τουλάχιστον επί 5 χρόνια την 9χρονη κόρη του, στη Σπάρτη. Το μικρό κοριτσάκι εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα του, όλα αυτά που βίωνε από τον πατέρα της και εκείνη προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία. Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν διακριτικά τον 40χρονο και σε αστυνομική επιχείρηση που έγινε σήμερα τα ξημερώματα σε χωριό έξω από τη Σπάρτη, συνέλαβαν τον 40χρονο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, συνέλαβαν σήμερα (9.8.2024) το πρωί στη Σπάρτη, ημεδαπό κατηγορούμενο για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο κατηγορούμενος τουλάχιστον τα τελευταία πέντε έτη, ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Τέλος, κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο με πλήθος φωτογραφιών με πορνογραφικό υλικό καθώς και -2- ηλεκτρονικές παιχνιδομηχανές.

Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τη διενέργεια των απαραίτητων εργαστηριακών εξετάσεων. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα της Αστυνομίας:

«Αναφέρεται ότι την 18:10 ώρα χθες (08-08-2024), προσήλθε στο Τ.Α. Σπάρτης η 37χρονη μητέρα και κατήγγειλε ότι, ο 40χρονος πρώην σύζυγος της, ιδιωτικός υπάλληλος, την τελευταία τουλάχιστον πενταετία και σε μη επακριβώς προσδιορισθείσες ημερομηνίες, τόσο στην Τ.Κ. Ξηροκαμπίου Δήμου Σπάρτης Λακωνίας όσο και στην Αθήνα Αττικής, όπου διέμεναν παλαιότερα, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης τους.

Κατά την διάρκεια των ασελγών πράξεων του, φωτογράφιζε αυτές (πράξεις) με το κινητό του τηλέφωνο. Ανωτέρω πράξεις εκμυστηρεύτηκε η ανήλικη στην μητέρα της, αναφέροντάς της ταυτόχρονα ότι όλο το χρονικό διάστημα αυτό, την απειλούσε ο πατέρας της, ότι αν αποκαλύψει τις πράξεις του θα πάει φυλακή. Την 06:30 ώρα σήμερα (09-08-2024), εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ανωτέρω κατηγορούμενος έξωθεν της οικίας του, στην Τ.Κ. Ξηροκαμπίου Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, όπου διέμενε μόνος του. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, στο οποίο υπήρχε αποθηκευμένο υλικό παιδικής πορνογραφίας και συγκεκριμένα 79 φωτογραφίες της ανήλικης κόρης του, ενώ σε επακολούθησα νομότυπη έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 ηλεκτρονικές παιχνιδομηχανές (X-BOX, PLAYSTASION). Ο συλληφθείς με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.  Κατασχεθέντα (κινητό τηλέφωνο- παιχνιδομηχανές) θα αποσταλούν αρμοδίως για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση. Παραγγέλθηκε διενέργεια εξέτασης της ανήλικης από παιδοψυχολόγο, καθώς και ιατροδικαστική εξέταση της ανήλικης».

To Top