Αθλητισμός

Τιμή στον Τάκη Φύσσα από τον ΑΟ Καλλιθέας και τον Δήμο Πύλου-Νέστορος

Ο ΑΟ Καλλιθέας, σε συνεργασία με τον Δήμο Πύλου-Νέστορος, θα τιμήσει τον πρωταθλητή Ευρώπης του 2004, Τάκη Φύσσα, σε ειδική εκδήλωση στις 6 Αυγούστου. Ο Φύσσας, μέλος της θρυλικής εθνικής ομάδας που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, θα παρευρεθεί στο πανηγύρι του χωριού για να γιορτάσει μαζί με τους φιλάθλους την 20ή επέτειο του μεγάλου θριάμβου.

Στην ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρεται:

“20 χρόνια από τον θρίαμβο της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου! 20 χρόνια από την ημέρα που η συγκίνηση πλημμύρισε τις ψυχές των Ελλήνων και με δάκρυα χαράς ξεχύθηκαν στους δρόμους όλης της Ελλάδας για να πανηγυρίσουν το επίτευγμα αυτό! Ακόμα δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τον θρίαμβο του Ότο Ρεχάγκελ και των παικτών του που κατέκτησαν τον ποδοσφαιρικό πλανήτη εκείνο το καλοκαίρι του 2004!

Ο Α.Ο. Καλλιθέας, σε συνεργασία με τον Δήμο Πύλου-Νέστορος, κάνει γνωστό ότι στις 6 Αυγούστου, στο πανηγύρι του χωριού μας, θα παρευρίσκεται ο Παναγιώτης Φύσσας, ο ποδοσφαιριστής της εθνικής ομάδας που μας έκανε υπερήφανους και έγραψε ιστορία στην πιο λαμπρή σελίδα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε από μέρους μας είναι να τον τιμήσουμε για τις ξεχωριστές στιγμές που μας χάρισε!”

To Top