Αθλητισμός

Πάμισος Μεσσήνης: Στα πράσινα ο Γιώργος Καλογερόπουλος

Μεταγραφική ενίσχυση για τον Πάμισο Μεσσήνης με τον 25χρονο αμυντικό

Με τα πράσινα του Πάμισου Μεσσήνης θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Γιώργος Καλογερόπουλος. Ο 25χρονος αμυντικός, που την περασμένη σεζόν βρισκόταν στον Ακρίτα Κορώνης, έχει επίσης αγωνιστεί στο παρελθόν με τις ομάδες του Ολυμπιακού Ανάληψης και της Ανδρούσας.

Ο Πάμισος Μεσσήνης ανακοίνωσε με χαρά την ένταξη του Καλογερόπουλου, καλωσορίζοντάς τον στην ομάδα. Στην ανακοίνωσή τους οι πράσινοι αναφέρουν:

“Καλωσορίζουμε στον ιστορικό μας σύλλογο τον 26χρονο Γιώργο Καλογερόπουλο. Ο Γιώργος αγωνίζεται με εξαιρετική επιτυχία στη θέση του κεντρικού αμυντικού και διακρίνεται ιδιαίτερα, παρά το υψηλό του ανάστημα, για την ταχύτητα και τη δύναμή του, καθώς και τις εξαιρετικές του ικανότητες στο ψηλό παιχνίδι, ως δεινός κεφαλοσφαιριστής.

Υπογράφοντας το δελτίο του, μας συγκίνησε ιδιαίτερα δηλώνοντας ότι σήμερα γίνεται η αφετηρία για να πραγματοποιηθεί ένα παιδικό του όνειρο, δηλαδή να φορέσει αγωνιζόμενος τη δοξασμένη φανέλα της ομάδας μας, που θαύμαζε από μικρό παιδί και δεν έχανε παιχνίδι.

Γιώργο, δική μας η τιμή. Σε καλωσορίζουμε στην αθλητική μας οικογένεια και σου ευχόμαστε υγεία, χαρά, πολλές συμμετοχές και επιτυχίες με τη φανέλα της ιστορικής μας ομάδας. 100 χρόνια Πάμισος Μεσσήνης. Συνεχίζουμε με σεβασμό στην ιστορία μας και τις αξίες μας, υλοποιώντας το πλάνο μας βήμα-βήμα!”

To Top