ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Aνδρουλάκης: “Στη Δυτική Μεσσηνία των χαμένων ευκαιριών χρειάζεται άμεσα ένα σχέδιο ανάπτυξης”

“Στη Δυτική Μεσσηνία των χαμένων ευκαιριών χρειάζεται άμεσα ένα σχέδιο που θα αξιοποιεί τον τουρισμό και θα συνδέει τη μεταποίηση και τον πρωτογενή τομέα ώστε να υπάρχει προστιθέμενη αξία ανάπτυξης στον τόπο”, σημειώνει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, που από το πρωί περιοδεύει σε Φιλιατρά, Μαραθόπολη, Πύλο, Φοινικούντα και Μεθώνη.

“Είδα από κοντά την απουσία αρδευτικών δικτύων στο Φιλιατρινό Φράγμα, άκουσα τους αλιείς στη Μαραθόπολη να μιλάνε με απόγνωση για το λιμάνι που έχει μετατραπεί σε “γεφύρι της Άρτας”, τους πολίτες και τους επαγγελματίες στην Πύλο και τον Φοινικούντα να συζητούν για τα προβλήματα στην καθημερινότητά τους ίδια με αυτα που πλήττουν σχεδόν κάθε ελληνικό σπίτι. Τι περιμένουν πλέον από τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη; Τίποτα.
Είδα όμως και νέους ανθρώπους να έχουν ελπίδα και αισιοδοξία ότι “κάτι μπορεί να αλλάξει”. Γι’ αυτό, απέναντι σε μια κυβέρνηση που παραπαίει, το ΠΑΣΟΚ έχει χρέος να είναι η παράταξη που θα αλλάξει επιτέλους σελίδα στη χώρα. Για τους μη προνομιούχους, για τη μεσαία τάξη, για τη νέα γενιά. Θα τα καταφέρουμε με ενότητα, πολιτική αυτονομία, σοβαρό προγραμματικό λόγο, αλλά κυρίως χάρη στη σχέση εμπιστοσύνης που οικοδομούμε εδώ και δυόμισι χρόνια με τους πολίτες σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας”, επισημαίνει μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Να σημειωθεί ότι στις 21.00 το βράδυ ο Νίκος Ανδρουλάκης θα επισκεφτεί την Καλαμάτα και θα βρεθεί στο Λιμάνι της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

To Top