Αθλητισμός

Καλαμάτα: Κοντά σε Παμλίδη

Κοντά στην ολοκλήρωση μιας μεταγραφής που θα ισχυροποιήσει σημαντικά την επίθεσή της βρίσκεται η Καλαμάτα. Ο λόγος για τον Γιώργο Παμλίδη, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα και η Μαύρη Θύελλα είναι μια από τις ομάδες που τον προσέγγισαν.

Ο 30χρονος εξτρέμ έχει φορέσει για τέσσερις σεζόν τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννενα τα τελευταία πέντε χρόνια με ένα διάλειμμα ενδιάμεσα στον Ατρόμητο. Έχει γεμάτες σεζόν στη Super League και ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώριζαν στους “Ζωσιμάδες”.

Εάν όλα πάνε καλά και ο παίκτης υπογράψει αναμένεται να μεταβεί απ’ ευθείας στο Ελατοχώρι όπου θα βρίσκεται η Καλαμάτα από την Κυριακή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο 30χρονος επιθετικός γεννήθηκε στις 13 Νοεμβρίου του 1993 στην Κατερίνη και ξεκίνησε την καριέρα από τον Θερμαϊκό Κορινού πριν μετακομίσει στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Με τις εμφανίσεις του ανάγκασε τον Εργοτέλη τη σεζόν 2015-15 να τον κάνει δικό του. Στην ομάδα του Ηρακλείου μέτρησε 15 συμμετοχές και 2 ασίστ και τον Ιανουάριο του 2015 φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΛ μέχρι το τέλος της σεζόν με την οποία μέτρησε πέντε συμμετοχές. Την σεζόν 2015-16 επέστρεψε στον Εργοτέλη με τον οποίο σε 13 ματς είχε 3 γκολ πριν μετακομίσει στην Κέρκυρα τον Ιανουάριο του 2016. Στους Φαίακες παρέμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2018 μετρώντας συνολικά 45 συμμετοχές, 5 γκολ και 2 ασίστ.

Εκείνο το καλοκαίρι ήρθε το κάλεσμα του Π.Α.Σ. και στα χρόνια παραμονής του ήταν από τους βασικούς συντελεστές τόσο της ανόδου όσο και της επόμενης χρονιάς που ο Π.Α.Σ. εντυπωσίασε με το ποδόσφαιρο του. Το 2021 αποφάσισε να μετακομίσει στον Απόλλωνα από τον οποίο αποχώρησε έχοντας 26 συμμετοχές και 3 γκολ.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με τα Γιάννενα σε 28 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Σκόραρε 3 φορές και μάλιστα βραβεύτηκε με το best goal για το τέρμα που πέτυχε στα playouts με τον Ατρόμητο, ενώ μοίρασε και 2 ασίστ.

Τάτος και Ματέους Άλβες

Στο μέτωπο των αποχωρήσεων, οι μελανόλευκοι ψάχνουν τη χρυσή τομή με τον Ανδρέα Τάτο, ο οποίος δεν έχει ξεκινήσει προετοιμασία καθώς δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα του Νίκου Αναστόπουλου. Το ίδιο ισχύει και για τον βραζιλιάνο Ματέους Άλβες ο οποίος μάλιστα δε βρίσκεται καν στην Ελλάδα με τους μελανόλευκους να καταβάλουν προσπάθεια να βρεθεί ομάδα στην πατρίδα του και να λυθεί το συμβόλαιο.

To Top