Αθλητισμός

Βανδαλισμοί στο γήπεδο του Αστέρα Βαλύρας

Μπροστά σε μια θλιβερή εικόνα βρέθηκαν σήμερα οι άνθρωποι του Αστέρα Βαλύρας. Κατά την πρωινή τους επίσκεψη στο γήπεδο για έργα συντήρησης, διαπίστωσαν ότι δύο μουριές που είχαν φυτέψει είχαν κοπεί με τσεκούρι. Η μία ήταν κομμένη από τη ρίζα και η άλλη στη μέση. Όπως σημειώνουν, η ένταση με την οποία κόπηκαν δείχνει ότι οι δράστες δεν είχαν σκοπό να τις μεταφυτεύσουν, όπως την προηγούμενη φορά, αλλά απλώς να προκαλέσουν ζημιά στον αθλητικό χώρο.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Βαλύρας αναφέρει:

Όταν είχαμε φυτέψει τις μουριές τον Οκτ 2023 είχαμε αντιμετωπίσει ένα θλιβερό γεγονός , μετά από 2 μέρες έλλειπε μια μουριά η οποία ομολογουμένως βγήκε με περίτεχνο τρόπο ωστε να φυτευθεί κάπου άλλου , οκ την λιγουρεύτηκαν και την πήραν ( το διακωμωδούμε γιατί επεται συνέχεια …)

Σήμερα είχαμε άλλο συμβάν , κατά την μετάβαση μας το πρωί στο γήπεδο για έργα συντήρησης βρεθήκαμε μπροστά στο θέαμα που βλέπετε στις φωτογραφίες του post.

Κομμένες με τσεκούρι 2 μουριές, η μια μάλιστα από την ρίζα και η άλλη στη μέση. Το μένος με το οποίο κόπηκαν δείχνει ότι δεν θέλησαν να τις πάρουν και να τις φυτέψουν άλλου όπως έγινε οταν πρώτο φυτεύτηκαν αλλά απλά ήθελαν να κάνουν Ζ Η Μ Ι Α να χαλάσουν αυτό που δημιουργείτε σε έναν αθλητικό χώρο.

Δεν πέφτει το ηθικό μας , ΔΕΝ θα τα βάζουμε κάτω , ΔΕΝ το κάναμε ποτέ ΔΕΝ θα το κάνουμε ούτε και τώρα.

To Top