Αθλητισμός

1ο Run Πολύλοφου: Επιτυχημένη παρουσία του ΣΑΜ

Το Σάββατο 13 Ιουλίου 2024, ο Πολύλοφος Μεσσηνίας γέμισε με δρομείς για το 1ο Run Πολυλόφου. Η διοργάνωση, που περιλάμβανε αγώνες δρόμου 10χλμ, 5χλμ και 1000μ για παιδιά έως 12 ετών, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Πρωτεργάτης της πρωτοβουλίας ήταν ο Μορφωτικός Σύλλογος Πολύλοφου “Άγιος Δημήτριος”, σε συνεργασία με τον καταξιωμένο μαραθωνοδρόμο Παναγιώτη Καρούτζο, ο οποίος κατάγεται από το χωριό. Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Μεσσήνης και είχε ως σκοπό, πέρα από την προώθηση του αθλητισμού, να τιμήσει τον κ. Καρούτζο για την αστείρευτη προσφορά του στον αθλητισμό.

Ο Σύλλογος Αθλούμενων Μεσσήνης έλαβε ενεργό μέρος στο Run Πολύλοφου, με δεκάδες μέλη του να τρέχουν στους τρεις αγώνες. Η Χριστίνα Χριστοπούλου ξεχώρισε στις γυναίκες των 5χλμ, τερματίζοντας πρώτη με χρόνο 23’55. Ο Νικόλαος Ζερβάκος κατέκτησε την 3η θέση στους άνδρες των 10χλμ με χρόνο 47’14”, ενώ ο Γιώργος Ψαλλίδας τερμάτισε 6ος στους άνδρες των 5χλμ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αθλούμενων Μεσσήνης συγχαίρει θερμά τον Μορφωτικό Σύλλογο Πολύλοφου και τον Παναγιώτη Καρούτζο για την άψογη διοργάνωση του Run Πολύλοφου. Ευχόμενοι παράλληλα η διοργάνωση να καθιερωθεί ως θεσμός, εκφράζουν την πεποίθησή τους ότι θα αποτελέσει πόλο έλξης για αθλητές και λάτρεις του αθλητισμού από όλη την περιοχή.

To Top