Αθλητισμός

Καλαμάτα: Στα μελανόλευκα ο διεθνής Βολιβιανός επιθετικός Καρμέλο Αλγκαρανάζ!

Η Καλαμάτα ενισχύει το ρόστερ της ολοκληρώνοντας την δεύτερη φετινή της μεταγραφή, καθώς απέκτησε τον 28χρονο διεθνή Βολιβιανό επιθετικό, Καρμέλο Αλγκαρανάζ. Ο Αλγκαρανάζ υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την Μαύρη Θύελλα και αναμένεται να αποτελέσει σημαντική προσθήκη για την επιθετική γραμμή της ομάδας.

Ο Αλγκαρανάζ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2015 από την Οριέντε Πετρολέρο της Βολιβίας, ενώ τα επόμενα χρόνια αγωνίστηκε σε διάφορες ομάδες, όπως η Όλγουεις Ρέντι, η Ισμαιλι (Αίγυπτος) και η Μπόλιβαρ Α’. Στην Μπόλιβαρ, ο Αλγκαρανάζ πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν, πετυχαίνοντας 16 γκολ σε 39 συμμετοχές.

Παράλληλα με την καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο, ο Αλγκαρανάζ είναι 26 φορές διεθνής με την Εθνική Βολιβίας, έχοντας πετύχει και 2 γκολ. Μάλιστα, αγωνίστηκε και στους τρεις πρόσφατους αγώνες της Βολιβίας στο Κόπα Αμέρικα που διεξάγεται στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Καλωσορίζουμε τον Καρμέλο Αλγκαρανάζ στην οικογένεια της Καλαμάτας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία! VAMOS CARMELO!”, αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

To Top