Αθλητισμός

ΑΣ Τζούντο Oλυμπιονίκης Καλαμάτας: Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα με την Εθνική ομάδα η Βασιλοπούλου

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΤΖΟΎΝΤΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝΊΚΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα τζούντο με την Εθνική Ομάδα η judoka του συλλόγου μας Βασιλοπούλου Χρυσονίκη!
Μετά από μια εντυπωσιακή εμφάνιση την χρονιά που μας πέρασε και έχοντας πάντα μια θέση στο βάθρο των μεταλλίων σε όλα τα τουρνουά, η αθλήτρια μας κατακτώντας την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων Β στη Βέροια εξασφάλισε το εισιτήριο να αντιπροσωπεύσει την χώρα μας με την Εθνική Ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα U13 που θα γίνει στην πόλη Bitola των Σκοπίων στις 29-30 Ιουνίου.

Στο πλευρό της και στην προετοιμασία της μια υπέροχη ομάδα Παίδων -Κορασίδων Α-Β και όλα τα μέλη του συλλόγου μας που της ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία!!!

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό είναι μεγάλη επιτυχία για το σύλλογο μας διότι παρόλο τα λίγα χρόνια λειτουργίας μας, χάρη στην ποιοτική και μεθοδευμένη δουλειά που γίνεται έχουμε δημιουργήσει μία πρώτη “γενιά” αθλητών με διακρίσεις και συμμετοχές σε Πανελλήνια και Βαλκανικά Πρωταθλήματα!

Να θυμίσουμε πως το 2023 είχαμε τη συμμετοχή της πρωταθλήτριας μας Μασουρίδη Αθηνάς στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα U13, καθώς και την μεγάλη επιτυχία του δασκάλου του συλλόγου μας, Γιώργου Μπάρα που έγινε Χρυσός Βαλκανιονίκης Masters δείχνοντας στην πράξη τον δρόμο της επιτυχίας σε όλους τους αθλητές του!!!
Ο Α.Σ. “ΟΛΥΜΠΙΟΝΊΚΗΣ ΚΑΛΑΜΆΤΑΣ συνεχίζει ραγδαία την ανοδική του πορεία αναδεικνύοντας το άθλημα του Τζούντο στην πόλη μας, καταλήξει η ανακοίνωση.

To Top