Αθλητισμός

Θύελλα Χαρακοπιού: Χώρισαν οι δρόμοι με Αναστασόπουλο

Η Θύελλα Χαρακοπιού και ο Δημήτρης Αναστασόπουλος αποφάσισαν να μην συνεχίσουν τη συνεργασία τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο 51χρονος προπονητής αποτελεί πλέον παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας, αφήνοντας πίσω του μια σημαντική πορεία.

Η πορεία του Δημήτρη Αναστασόπουλου με τη Θύελλα Χαρακοπιού

Ο κ. Αναστασόπουλος βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας στις αρχές του 2022 και στο διάστημα των δυόμιση χρόνων οδήγησε τη Θύελλα Χαρακοπιού σε ιστορικές επιτυχίες. Κατάφερε να ανεβάσει την ομάδα στην Α’ τοπική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της, ενώ τη φετινή σεζόν, η ομάδα πέτυχε τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η δεύτερη θητεία του Δημήτρη Αναστασόπουλου στον σύλλογο, αφού είχε υπηρετήσει την ομάδα και την περίοδο Ιούνιος 2019 – Φεβρουάριος 2020. Επιπλέον, έχει προπονήσει τις ομάδες Αστέρα Αρφαρών, Ολυμπιακό Ανάληψης και Παπαφλέσσα Άμφειας, ενώ υπήρξε ποδοσφαιριστής του Παμίσου για αρκετά χρόνια.

Αναζήτηση νέου προπονητή

Με την αποχώρηση του Δ. Αναστασόπουλου, οι ιθύνοντες της Θύελλας Χαρακοπιού βρίσκονται σε αναζήτηση νέου προπονητή για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Οι επαφές και οι συζητήσεις για τον νέο τεχνικό βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, με στόχο να συνεχιστεί η ανοδική πορεία της ομάδας και την επόμενη χρονιά.

To Top