ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαράδεκτο: Πέταξαν αυγά στο κοινό που παρακολουθούσε την καλοκαιρινή γιορτή των ΚΔΑΠ στο Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι κάποιοι απαράδεκτοι πέταξαν το απόγευμα… αυγά στο κοινό που παρακολουθούσε την καλοκαιρινή παράσταση των ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας και της ΦΑΡΙΣ, στο Πάρκο Σιδηροδρόμων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελίες, ενώ ήταν σε εξέλιξη η καλοκαιρινή γιορτή των ΚΔΑΠ, με τα παιδιά να τραγουδούν και να χορεύουν και να παρουσιάζουν την παράσταση που είχαν προετοιμάσει, κάποιος περίοικος από διπλανές πολυκατοικίες, ενοχλήθηκε όπως φαίνεται από τη γιορτή των παιδιών και αποφάσισε να αντιδράσει με αυτό τον απαράδεκτο και καταδικαστέο τρόπο, πετώντας αυγά στα τυφλά προς το κοινό, που παρακολουθούσε την σχολική γιορτή.

Τα αυγά χτύπησαν ορισμένους γονείς που παρακολουθούσαν τα παιδιά τους, λερώνοντας και τα ρούχα τους. Οι γονείς εμβρόντητοι προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει, και ποιος ήταν ο ασυνείδητος που προέβη σε αυτή την αισχρή ενέργεια. Είναι πραγματικά ντροπή, σε ώρες που δεν είναι κοινής ησυχίας, καθώς η γιορτή διεξαγόταν από τις 19.30, σε έναν δημόσιο χώρο, στο Πάρκο Σιδηροδρόμων της πόλης, όπου κάθε πολίτης μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα, και πόσο μάλλον σε μια μαθητική γιορτή σχολείων να συμβαίνουν τέτοια  απαράδεκτα και εξοργιστικά περιστατικά. Και είναι πραγματικά ντροπή στη σύγχρονη κοινωνία μας, το 2024, κάποιοι που δεν αντέχουν απ’ ότι φαίνεται τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, να επιχειρούν να αμαυρώσουν με αυτό τον τρόπο μια μαθητική γιορτή…

Διαβάστε και αυτό:

Την Τετάρτη η καλοκαιρινή παράσταση των ΚΔΑΠ Καλαμάτας στο Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας

 

To Top