Αθλητισμός

ΑΕ Μάνης: Δυναμικό ξεκίνημα με μπαράζ ανανεώσεων – Ποιοι αποχωρούν, ποιοι επιστρέφουν

Με την οριστικοποίηση της ανανέωσης συνεργασίας με τον προπονητή Πάνο Πολίμο, η ΑΕ Μάνης ξεκίνησε την υλοποίηση του σχεδιασμού για την επόμενη σεζόν στην Α’ τοπική κατηγορία Μεσσηνίας. Πιστοί στο πλάνο των τελευταίων ετών, οι Μανιάτες θα διατηρήσουν τον μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ και ήδη προχώρησαν στην ανανέωση 15 ποδοσφαιριστών.

ΑΕ Μάνης: Ανανεώσεις ποδοσφαιριστών

Οι παίκτες που θα συνεχίσουν να φοράνε τη φανέλα της ΑΕ Μάνης είναι οι εξής: Κυριάκος Πουλάκος, Γιάννης Τζανετέας, Δημήτρης Κουρούπης, Γιώργος Μουλιάτος, Άγγελος Γιαννής, Παναγιώτης Πουλάκος, Κυριάκος Γλέζος, Πέτρος Σπυρέας, Γιώργος Χατζηπαναγιώτης, Νταλάν Χίσα, Θοδωρής Μελενικιώτης, Κωνσταντίνος Δημητρουλέας, Αζίζ Χίσα, Λυκούργος Εξαρχάκος και ο τραυματίας Φετάχου.

Στο μεταξύ, επιστρέφουν από την Αβία όπου είχαν παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού οι Κλεάνθης Σπυρέας, Βαγγέλης Τσιλιμπέρδης, Βαγγέλης Μπουλάρι και Γιαννής με εισήγηση Πολίμου για να πάρουν μέρος στην προετοιμασία και να αποφασιστεί στη συνέχεια που θα αγωνιστούν.

ΑΕ Μάνης: Αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών

Αντίθετα, από το ρόστερ της ΑΕ Μάνης θα αποχωρήσουν ο τερματοφύλακας Νίκος Κόκκαλης, καθώς και οι Βαγγέλης Κουλόπουλος, Γιάννης Στραβάκος, Δημήτρης Μπάλας και Μάριος Μπέρμπερη.

Επόμενα βήματα

Στις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθούν οι επαφές και με τα υπόλοιπα μέλη του ρόστερ, με στόχο την ολοκλήρωση του σχεδιασμού και την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η ΑΕ Μάνης φαίνεται αποφασισμένη να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της, διατηρώντας τη σταθερότητα και την εμπειρία στο ρόστερ της.

Με τον προπονητή Πάνο Πολίμο να παραμένει στο τιμόνι, η ομάδα προσβλέπει σε μια ακόμα δυναμική παρουσία στην Α’ Τοπική Κατηγορία Μεσσηνίας, έχοντας ως στόχο την καλύτερη δυνατή πορεία και την επίτευξη υψηλών στόχων.

To Top