Αθλητισμός

Φοινικούντα: Ιστορική άνοδος στην Α’ τοπική Μεσσηνίας

Η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Φοινικούντας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην ομάδα του Μιλτιάδη Πύργου για την άνοδό της στη Γ’ Εθνική. Αυτή η επιτυχία προσφέρει στην ομάδα της Φοινικούντας την πολύτιμη ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α’ Τοπική Μεσσηνίας.

Η ομάδα της Φοινικούντας έχει παλέψει σκληρά για αυτή την άνοδο. Στη δεκαετία του ’90, επιχείρησε δύο φορές να προκριθεί στην Α’ Τοπική, αλλά τότε έχασε την άνοδο σε παιχνίδια μπαράζ με τον Α.Ο. Μεσσήνης και την Α.Ε. Μάνης. Τώρα, όμως, ένα νέο και συναρπαστικό ταξίδι ξεκινά για την ομάδα μας σε άγνωστα μονοπάτια.

Η διοίκηση της Φοινικούντας δεσμεύεται να κάνει το καλύτερο δυνατό ώστε να απολαύσει αυτό το ταξίδι στην Α’ Τοπική και να πετύχει νέους στόχους. Εκφράζονται θερμά συγχαρητήρια στον προπονητή, τους παίκτες και όλη τη διοίκηση για την άνοδό τους στη μεγαλύτερη κατηγορία του νομού μας.

Η Φοινικούντα είναι έτοιμη να γράψει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της, φέρνοντας χαρά και περηφάνια στους φιλάθλους και την κοινότητά της.

To Top