Αθλητισμός

Καλαμάτα: Στην έξοδο και ο Τάτος, κόπηκε στα ιατρικά ο Μπακαγιόκο

Παρελθόν από την Καλαμάτα αναμένεται να αποτελέσει ο Ανδρέας Τάτος μετά από τρία χρόνια με τη μελανόλευκη. Ο 35χρονος μέσος έχει συμβόλαιο με τους μελανόλευκους αλλά δεν φαίνεται να συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Νίκου Αναστόπουλου για την επόμενη μέρα της Μαύρης θύελλας και έτσι θα ξεκινήσει συζητήσεις με την διοίκηση ώστε να λυθεί πρόωρα το συμβόλαιό του.

Στα χρόνια της παρουσίας του στη Μαύρη Θύελλα ο Ανδρέας Τάτος αναδείχτηκε ως ένας από τους πιο επιδραστικούς ποδοσφαιριστές, έχοντας μεγάλη συμβολή τόσο στη δημιουργία του παιχνιδιού όσο και στο σκοράρισμα. Φέτος ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν μέχρι τα Χριστούγεννα αλλά στη συνέχεια προβλήματα τραυματισμών των άφησαν αρκετά πίσω και δεν μπόρεσε να αποδώσει τα αναμενόμενα.

Τα υπόλοιπα συμβόλαια

Θυμίζουμε πως ήδη παρελθόν από την Μαύρη θύελλα αποτελούν οι Αρίμπας, Λόπεθ, Κάνιας, Μόζερ, Κωστούλας, Καρασαλίδης και Κωτσόπουλος ενώ σε διαδικασία συζήτησης παρότι έχουν συμβόλαια έχουν μπεί εκτός από τον Τάτο και οι Μπαράλες, Γιαννίκογλου και Ελιβέλτο.

Δεν προχωράει του Μπακαγιόκο

Στο μεταξύ, δεν φαίνεται να κάνει και την επιστροφή του στα μελανόλευκα ο Τζούνιορ Μπακαγιόκο, ο οποίος τις τελευταίες μέρες βρέθηκε στην Καλαμάτα για να περάσει εργομετρικά. Οι ιατρικές εξετάσεις ωστόσο στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πρόβλημα στη μέση και έτσι δεν θα προχωρήσει η συμφωνία.

To Top