Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι 49 οπαδοί που θα πάρουν σίγουρα εισιτήριο για τον τελικό του Conference League

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δίνει απόλυτη προτεραιότητα για ένα εισιτήριο στον τελικό του Coference League στους φίλους της ομάδας που είδαν από κοντά τον αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Τόπολα. Τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στον τελικό του Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει την Φιορεντίνα στον τελικό της OPAP Arena στις 29 Μαΐου και η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανακοίνωσε τον τρόπο διάθεσης των 9.000 εισιτηρίων που δικαιούται.

Μέσω της ανακοίνωσης, έγινε γνωστό και το γεγονός ότι οι 49 οπαδοί που έκαναν το ταξίδι στην Σερβία για το ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ θα έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν το εισιτήριό τους για το μεγάλο ραντεβού.

Ο Ολυμπιακός θέλει να επιβραβεύσει τους φίλους της ομάδας που πίστεψαν στην πρόκριση παρά την ήττα του πρώτου αγώνα και ακολούθησαν την ομάδα στον επαναληπτικό, όπου ήρθε θριαμβευτική πρόκριση.

Θυμίζουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι η Μακάμπι είχε επικρατήσει με 4-1 στο Καραϊσκάκη, ενώ ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη – πρόκριση με 6-1 στο εκτός έδρας παιχνίδι.

Αναλυτικά το σημείο της ανακοίνωσης που αναφέρεται στους συγκεκριμένους οπαδούς: “Επιπλέον της ανωτέρω διαδικασίας, δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου θα έχουν και οι 49 που πίστεψαν και ταξίδεψαν στην TOPOLA για τον αγώνα με την MACCABI TEL AVIV”.

To Top