ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σωματείο Γιατρών ΕΣΥ Μεσσηνίας για Έφη Γεωργιοπούλου: “Υπήρξε χαρισματική γιατρός και ενεργός πολίτης”

“Η χειρουργική της δεινότητα υπήρξε απαράμιλλη, ανατρέποντας τα δεδομένα σε ένα τυπικά ανδροκρατούμενο πεδίο-Υπηρέτησε με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια”

Συντετριμμένοι είναι οι συνάδελφοί της γιατροί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και στο ΕΣΥ Μεσσηνίας από τον πρόωρο χαμό της σπουδαίας γιατρού-χειρουργού Έφης Γεωργιοπούλου, η οποία έδινε χρόνια μάχη με τον καρκίνο. Στη συλλυπητήρια ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν τα εξής:

H ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΕΣΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

“Εκφράζουμε την βαθιά μας οδύνη για την εκδημία της εκλεκτής συναδέλφου ιατρού χειρουργού Έφης Γεωργιοπούλου. Η εκλιπούσα υπηρέτησε με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια το ιατρικό λειτούργημα εργαζόμενη στο δημόσιο σύστημα υγείας. Αντιμετώπισε τα προβλήματα χιλιάδων συμπολιτών μας προσεγγίζοντάς τα με επιστημονική πληρότητα αλλά και ειλικρινές ενδιαφέρον και αγάπη προς τον πάσχοντα.

Η χειρουργική της δεινότητα υπήρξε απαράμιλλη, ανατρέποντας τα δεδομένα σε ένα τυπικά ανδροκρατούμενο πεδίο. Πέρα όμως από χαρισματική ιατρός υπήρξε και ενεργός πολίτης καθώς διετέλεσε για δύο συνεχείς θητείες πρόεδρος του Σωματείου μας, αλλά και εκπρόσωπος των ιατρών στο Διοικητικό συμβούλιο του Νοσοκομείου Καλαμάτας. Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο για την ιατρική κοινότητα. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της”.

Διαβάστε και αυτό:

Οι Ειδικευμένοι Γιατροί του Νοσοκομείου Καλαμάτας ενημέρωσαν για τα προβλήματά τους το Δημοτικό Συμβούλιο

Σωματείο Γιατρών ΕΣΥ Μεσσηνίας για Έφη Γεωργιοπούλου: “Υπήρξε χαρισματική γιατρός και ενεργός πολίτης”
To Top