Αθλητισμός

Κυρίαρχος ο Πανθουριακός, 3-0 τον Πάμισο Μεσσήνης (pics)

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Πανθουριακό ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής στην Α τοπική Μεσσηνίας.

Η ομάδα του Τάκη Σακελλαρόπουλου επιβλήθηκε 3-0 του Παμίσου Μεσσήνης υποχρεώνοντας τον στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

Ο Πανθουριακός κυριάρχησε στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο Μεσσηνιακού και ντουμπλάρισε σε τις επιτυχίες του στο πρωτάθλημα μετά από αυτή της πρεμιέρας απέναντι στον Εθνικό Μελιγαλά και ενώ ενδιάμεσα είχε ηττηθεί στο ντέρμπι από τον Μιλτιάδη.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 30‘ με τον Καρύδη ενώ στο δεύτερο ημίχρονο δράση ανέλαβε ο Κουτσουρόπουλος ο οποίος πέρασε σαν αλλαγή και σημείωσε δύο τέρματα.

Το 2-0 έγινε με έξοχο τρόπο στο 74’ όταν από ατομική ενέργεια του Ζαραφέτα, ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, η μπάλα έφτασε στον Καρύδη που βρήκε τον Γιάννη Κουτσουρόπουλο για το 2-0. Το 3-0 έγινε και πάλι από τον 22χρονο επιθετικό στο 81′.

Διαιτητής: Τσαμούρης (Νικολόπουλος, Μπασιλάρης)

Πανθουριακός: Κυριακόπουλος, Σερπάνος, Γιαννακόπουλος, Καραχάλιος, Βασιλόπουλος (73’ Κουτσουρόπουλος), Πιτσιλής, Αλεξανδρόπουλος, Νικολόπουλος, Καρύδης (78’ Αντεμαϊ), Ζαραφέτας (84’ Κουρεντζής), Ζαχαρόπουλος

Πάμισος Μεσσήνης: Τρακάκης, Σταματελόπουλος (78’ Κράκουλι), Φιλόπουλος, Μπαστακός, Υμεράσι (58’ Αριστομενόπουλος), Τιμπλαλέξης, Δεμπεγιώτης (78’ Μπορχάν), Κουλόπουλος (58’ Ντίσα), Παπαδόπουλος, Βλάχος, Ηλιόπουλος (69’ Σωτηρόπουλος)

Κυρίαρχος ο Πανθουριακός, 3-0 τον Πάμισο Μεσσήνης (pics)
To Top