MESSINIA PLUS

Νίκας: “Στις εκλογές να επιλεγούν οι άξιοι και όχι οι φίλοι μας και οι συγγενείς μας”-Πρόταση για αναβάθμιση του παζαριού της Μεσσήνης

“Εύχομαι τα καλύτερα για τις εκλογές. Να υπάρχει ηρεμία και ησυχία. Η πατρίδα μας έχει πολλά και σοβαρά προβλήματα”, δήλωσε μεταξύ άλλων σήμερα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στο περιθώριο της υποδοχής της εικόνας της Παναγίας της Βουλκανιώτισσας, στη Μεσσήνη. Και συμπλήρωσε, στέλνοντας το δικό του πολιτική μήνυμα εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών Οκτωβρίου: “Εύχομαι να επιλεγούν οι άξιοι και όχι οι φίλοι μας και οι συγγενείς μας. Να προσέξει ο κόσμος και ιδιαίτερα σε αυτό. Γιατί έχουμε σοβαρά προβλήματα ως Πελοπόννησος”.

Νίκας: “Να μετεξελιχθεί σε Έκθεση το παζάρι της Μεσσήνης, με κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις”

Την πρότασή του για αναβάθμιση του παζαριού της Μεσσήνης επανέλαβε ο περιφερειάρχης, υποστηρίζοντας ότι το παζάρι είναι ένας πόρος για τη Μεσσήνη και συμβάλει στην προβολή της πόλης της Μεσσήνης, όμως έφτασε ο καιρός να αναβαθμιστεί και να μετεξελιχθεί σε μια Έκθεση “που θα αγκαλιάσει όλη τη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο”. “Να γίνει μελέτη και εκτός από το παζάρι να υπάρχουν και κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις“, είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι πρέπει να υπάρξει μια ουσιαστική μετεξέλιξη στη διοργάνωσή του.

To Top