ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mαγικός Σταθμός: απόψε στις 18:00 τα επίσημα εγκαίνια

Την πρώτη επίσκεψή τους στον “Mαγικό σταθμό” έκαναν χθες το βράδυ αμέσως μετά την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι όπου είχαν την ευκαιρία να διασχίσουν τις όμορφα στολισμένες εγκαταστάσεις που δημιούργησαν τις τελευταίες εβδομάδες με πολύ μεράκι οι άνθρωποι που και φέτος θα δώσουν χαρά και διασκέδαση στους επισκέπτες της πόλης!

Τα παιχνίδια και τα σημεία που κέρδισαν την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα ήταν φυσικά το μεγάλο παγοδρόμιο, τα συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, το Καρουζέλ και φυσικά η γωνία με το …τζάκι που περίμενε τους μικρούς φίλους ο Άγιος Βασίλης για να τους πάρει αγκαλιά και να φωτογραφηθούν!

Στον “Μαγικό σταθμό” υπάρχουν αμέτρητες γωνιές με παιχνίδια για ψυχαγωγία που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών μέχρι τις 8 Ιανουαρίου!

Σήμερα το απόγευμα στις 6 θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια από το Δήμαρχο της πόλης Παναγιώτη Νίκα και θα αρχίσουν τα παιχνίδια για τους μικρούς και τους μεγάλους με πολλές εκδηλώσεις, χορευτικά, συναυλίες και δρώμενα!

To Top