ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημιουργική Πρωτοβουλία προς Τζαμουράνη: “Πρώτη φορά υποψήφιος Δήμαρχος επιτίθεται με απαράδεκτο τρόπο σε εκλεγμένους προέδρους Κοινοτήτων”

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ”

“Για πρώτη φορά στα δημοτικά χρονικά της Καλαμάτας υποψήφιος Δήμαρχος επιτίθεται, με απαράδεκτο τρόπο, στους εκλεγμένους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων, προσβάλλοντας την προσωπικότητά τους και ακυρώνοντας την προσφορά και το έργο τους.
Η «Δημιουργική Πρωτοβουλία για τον Δήμο Καλαμάτας» καταδικάζει την επίθεση του κ.Τζαμουράνη, δηλώνει την απεριόριστη εκτίμηση στους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων με τους οποίους η Δημοτική Παράταξή μας και ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος συνεργάστηκαν στενά, τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια, δίνοντας λύση σε καίρια προβλήματα των Δημοτικών Κοινοτήτων.
Λίγος σεβασμός δε βλάπτει”.

Ανταπάντηση Τζαμουράνη

Ακολούθησε εκ νέου απάντηση Τζαμουράνη στη Δημιουργική Πρωτοβουλία

“Με αστραπιαία ταχύτητα, που θα τη ζήλευαν όλα τα καθυστερημένα έργα του Δήμου Καλαμάτας, πριν καν «στεγνώσει το μελάνι» του άρθρου του υποψήφιου δημάρχου Βασίλη Τζαμουράνη για τις Τοπικές Κοινότητες και τη σκληρή πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν, η παράταξη Βασιλόπουλου κατέφυγε στη στρεψοδικία κι έσπευσε να δηλώσει θιγμένη και βαθιά προσβεβλημένη… χωρίς φυσικά να δώσει ούτε μία συγκεκριμένη απάντηση, για όλα τα προβλήματα που θίγονται στο άρθρο μαζί με τις δικές μας προτάσεις.
Οι πρόεδροι δεν έχουν ανάγκη από πατερούληδες και αυτόκλητους υπερασπιστές. Αυτό πραγματικά είναι υποτιμητικό και προσβλητικό! Ο Β. Τζαμουράνης, αντίθετα, δεν προσέβαλε την προσωπικότητα κανενός: Έθεσε συγκεκριμένα ερωτήματα για τον υποτιμητικό και αντιθεσμικό τρόπο που αντιμετώπισε η νυν δημοτική αρχή τις Κοινότητες (και τους ίδιους τους προέδρους), καθηλώνοντάς τες στην υπανάπτυξη και την ανασφάλεια. Η δημοτική αρχή θα κριθεί στην πράξη για τις επιλογές της, όσο κι αν προσπαθεί να αποφύγει τις ευθύνες της πετώντας όπως πάντα την μπάλα στην εξέδρα”.

Δημιουργική Πρωτοβουλία προς Τζαμουράνη: “Πρώτη φορά υποψήφιος Δήμαρχος επιτίθεται με απαράδεκτο τρόπο σε εκλεγμένους προέδρους Κοινοτήτων”
To Top