Τουρισμός

Δυναμική συμμετοχή του Δήμου Πύλου – Νέστορος στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση “F.RE.E. 2023” στο Μόναχο

Αυλαία άνοιξε προχθές η Διεθνής Τουριστική Έκθεση “F.RE.E. 2023” στο Μόναχο, όπου, στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής του στη Γερμανία, ο Δήμος δίνει το ισχυρό «παρών» έχοντας αυτόνομη παρουσία με εντυπωσιακό περίπτερο. Οι δράσεις γίνονται ύστερα από συντονισμένες ενέργειες της δημοτικής αρχής και των υπηρεσιακών στελεχών της.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πύλου-Νέστορος, το περίπτερο έχει μεγάλη επισκεψιμότητα καθημερινά, από κοινό που αναζητεί πληροφορίες για τις επόμενες διακοπές του. Προβάλλεται σε μεγάλο αριθμό επισκεπτών το υψηλού επιπέδου τουριστικό προϊόν του Δήμου, ενώ αναδεικνύεται η μοναδικότητα κι αυθεντικότητα της περιοχής μας.

Η “F.RE.E”, διεθνής έκθεση για τη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου, τα ταξίδια και την αναψυχή, διοργανώνεται στο νέο εκθεσιακό κέντρο του Μονάχου. Ανήκει στην κατηγορία “Βusiness to customers”. Είναι έκθεση πελατοκεντρική, όπου οι ενδιαφερόμενοι διαμορφώνουν μόνοι τους το πλάνο των διακοπών τους, ανεξάρτητα από τους tours operators.

Παρουσιάζοντας τα πάντα γύρω από τη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου, και τα ταξίδια αναψυχής, η “F.re.e”, δίνει την ευκαιρία  o Δήμος να προβληθεί στην ενδιαφέρουσα τουριστική αγορά της Νότιας Γερμανίας.

Με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας και την προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου – ο οποίος είναι ο κατ’ εξοχήν προορισμός διακοπών και αναψυχής – η έκθεση αυτή αποτελεί μεγάλη ευκαιρία προβολής. Στον επισκέπτη δίνεται η δυνατότητα να προγραμματίσει και να οργανώσει τις διακοπές του. Στόχος είναι η δυναμική και η ποιοτική προβολή του τόπου μας, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πύλου-Νέστορος.

 

Δυναμική συμμετοχή του Δήμου Πύλου – Νέστορος στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση “F.RE.E. 2023” στο Μόναχο
To Top