Επιχειρείν

COSMOS Fridays: Κάνε δική σου την ανδρική ζακέτα της ROTEIRO, μόνο με 31,90€

Προετοιμάσου κατάλληλα για την αλλαγή της θερμοκρασίας!

● Η ανδρική ζακέτα της ROTEIRO, θα σε βοηθήσει να προσαρμοστείς κατάλληλα στις αλλαγές της θερμοκρασίας. Μπορεί να αποθηκευτεί εύκολα στο backpack σου και να απολαύσεις ελαφριά προστασία από το κρύο. Είναι διαθέσιμη σε 3 χρώματα μαύρο, μπλε και ανθρακί και μπορεί να συνδυαστεί εύκολα από τα τζιν μέχρι τις φόρμες σου. Προσφέρει ακόμη άνετη κίνηση πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την άσκηση.
Άνεση στην καθημερινότητα σου με τη νέα ζακέτα από τη ROTEIRO!
Αυτή τη Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου απόκτησε την ανδρική ζακέτα της ROTEIRO, σε απίστευτη COSMOS Fridays τιμή ➜ από 46,50€, μόνο 31,90€ !

● Η ανδρική ζακέτα της ROTEIRO, διαθέτει ψηλό λαιμό και αποσπώμενη κουκούλα με ρυθμιζόμενο κορδόνι. Οι ριμπ μανσέτες και το τελείωμα στη μέση προσφέρουν πιο άνετη εφαρμογή. Οι πλευρικές τσέπες κλείνουν με φερμουάρ για να μπορείς να μεταφέρεις με ασφάλεια μικροαντικείμενα όπως χρήματα και κλειδιά.

Πρόλαβε super COSMOS Fridays τιμή μόνο για την ανδρική ζακέτα της ROTEIRO, και μόνο για αυτή τη Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου!
Επωφελήσου από τις COSMOS Fridays προσφορές. Με μία επίσκεψη σου σε ένα από τα καταστήματα COSMOS Καλαμάτας επέλεξε το δικό σου #COSMOSFRIDAYS προϊόν και πρόλαβε το σε Super τιμή, ΜΟΝΟ αυτή τη Παρασκευή!!

Ιατροπούλου 20 & Πλ. Βασ. Γεωργίου
Νέα Είσοδος Καλαμάτας/OUTLET
Εδώ κερδίζεις!!!

To Top