Επιχειρείν

COSMOS Fridays: Κάνε δικό σου το ανδρικό σορτσάκι της BODY ACTION, μόνο με 17,70€

Για απόλυτη άνεση στην καθημερινότητα σου!

● Τα ανδρικά σορτσάκια της BODY ACTION, είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι όσων αγαπούν την άνεση. Για στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι ή χαλαρό περπάτημα με τη παρέα σου, τα σορτσάκια της BODY ACTION είναι η κατάλληλη επιλογή. Είναι διαθέσιμο σε 3 χρώματα μαύρο, λευκό και μπορντό και μπορεί να απογειώσει κάθε casual look σου.

Για απόλυτη άνεση στην καθημερινότητα σου επίλεξε τα σορτσάκια της BODY ACTION !
Αυτή τη Παρασκευή, 19 Αυγούστου απόκτησε τα ανδρικά σορτσάκια της BODY ACTION, σε απίστευτη COSMOS Fridays τιμή ➜ από 29,50€, μόνο 17,70€ !

● Τα ανδρικά σορτσάκια της BODY ACTION έχουν ελαστική μέση με ρυθμιζόμενο κορδόνι για σταθερή και άνετη εφαρμογή. Διαθέτει ακόμα δύο πλαϊνές τσέπες και μια στο πίσω μέρος. Το λογότυπο της BODY ACTION βρίσκεται διακριτικά στο κάτω μέρος της βερμούδας.

Πρόλαβε super COSMOS Fridays τιμή μόνο για τα ανδρικό σορτσάκια της BODY ACTION, και μόνο για αυτή τη Παρασκευή, 19 Αυγούστου!
Επωφελήσου από τις COSMOS Fridays προσφορές. Με μία επίσκεψη σου σε ένα από τα καταστήματα COSMOS Καλαμάτας επέλεξε το δικό σου #COSMOSFRIDAYS προϊόν και πρόλαβε το σε Super τιμή, ΜΟΝΟ αυτή τη Παρασκευή!!
Ιατροπούλου 20 & Πλ. Βασ. Γεωργίου
Νέα Είσοδος Καλαμάτας/OUTLET
Εδώ κερδίζεις!!!

To Top