Αθλητισμός

Πανθουριακός: Ανανέωσε ο Νίκος Λιόλιος

Οι νταμπλούχοι Μεσσηνίας κράτησαν ένα από τα πολύτιμα γρανάζια ανανεώνοντας τη συνεργασία με τον 30χρονο αμυντικό

Ο Πανθουριακός συνεχίζει το χτίσιμο του ρόστερ για τη νέα σεζόν και ο Νίκος Λιόλιος θα εξακολουθήσει να είναι ένα από τα βασικά γρανάζια του. Ο 30χρονος αμυντικός, ο οποίος αποκτήθηκε από τις κουκουβάγιες τον περασμένο Γενάρη, ανανέωσε τη συνεργασία του με τους νταμπλούχους και θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα του Τάκη Σακελλαρόπουλου.

Ο Νίκος Λιόλιος ξεκίνησε την καριέρα του ως πρωταθλητής Ελλάδος Κ18 με τον Παναθηναϊκό και στην συνέχεια ακολούθησε μια διαδρομή σε Β’ και Γ’ Εθνική με Ρόδο, ΠΑΟ Ρουφ, Ηρακλή, Βύζαντα, Πανιώνιο και Καλαμάτα το 201314.

Ακολούθησε μια εξαιρετική σεζόν στον Άρη Θεσσαλονίκης και η Καβάλα πριν επιστρέψει μόνιμα πλέον στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα και την Μαύρη Θύελλα στο δεύτερο μισό της σεζόν 2015-16. Φόρεσε τα μελανόλευκα για τέσσερις σεζόν για να ακολουθήσει ο Πανθουριακός, ο ΑΟ Διαβολιτσίου και ο Ολυμπιακός Ανάληψης το περασμένο καλοκαίρι.

Η ανακοίνωση του Πανθουριακού αναφέρει:

“Ο ΑΣ ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Λιόλιο. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά Νίκο υγεία και πολλές επιτυχίες”.

Πανθουριακός: Ανανέωσε ο Νίκος Λιόλιος
To Top