Ξεπούλησαν σήμερα τα περισσότερα εστιατόρια που είχαν στο μενού τους το εθνικό φαγητό της ημέρας: μπακαλιάρο με σκορδαλιά!
Ο καλός καιρός, η καλή διάθεση και η παραδοσιακή κατανάλωση του νόστιμου κι απολαυστικού φαγητού είχαν ως αποτέλεσμα αργά το μεσημέρι να έχουν μείνει ελάχιστες ή καθόλου μερίδες!
Βρεθήκαμε στην οικογενειακή επιχείρηση “Πλάστιγγα” στο λιμάνι της Καλαμάτας και η κ.Γεωργία αλλά και η κ.Βούλα μας έδειξαν τα μυστικά μιας καλής, χορταστικής εορταστικής μερίδας την οποία και φυσικά δοκιμάσαμε μαζί με σαλάτα και λευκό Μεσσηνιακό κρασάκι από τις Οινοδημιουργίες Νινιός!
