ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υποτροφία για μεταπτυχιακές σπουδές Ιατρικής στο Βερολίνο έλαβε Καλαματιανός ειδικευόμενος γιατρός

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛΟΥ Ι.ΛΙΟΝΤΗΡΗ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ “ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΕΛΒΙΖΩΝΗ”

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Ίδρυμα “Χρήστου και Κωνσταντίνου Δελβιζώνη”, το οποίο υπάγεται στο Εκκλησιαστικό Κληροδότημα “Λέλας Θυγ. Σωτηρίου Μανωλέα”, με έδρα την Καλαμάτα, τον πρόεδρο του Κληροδοτήματος Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο και τον εκτελεστή της διαθήκης Αδελφών Δελβιζώνη κ. Παναγιώτη Κουτσογιαννόπουλο για την τιμή της υποτροφίας, που έλαβα για μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στη “Διεθνή Υγεία” στο Πανεπιστήμιο Charité του Βερολίνου.

Η μεγαλοψυχία των διαθετών θα συναντηθεί με την διάθεση μου για εκπαίδευση, με σκοπό η γνώση που θα λάβω να μεταφραστεί σε δράσεις που συνάδουν με την προώθηση της δημόσιας υγείας, της ανθρωπιστικής βοήθειας όπου υπάρχει ανάγκη και της καταπολέμησης παγκοσμίων κρίσεων υγείας όπως η πανδημία που βιώνουμε.
Λόγω της έναρξης των υποχρεώσεών μου στο Βερολίνο στα πλαίσια του μεταπτυχιακού, τη σύμβαση της υποτροφίας υπέγραψε κατ’ εξουσιοδότηση μου ο πατέρας μου Γιάννης Μ. Λιοντήρης. (Φωτ. 1)

Το παρόν, πέραν των ευχαριστιών για την τιμή που μου έγινε, έχει και σκοπό να γνωστοποιήσει την ύπαρξη της παραπάνω υποτροφίας σε νέους/ες γιατρούς και άλλους/ες επαγγελματίες υγείας από την Καλαμάτα ή την Μεσσηνία που φιλοδοξούν να παρακολουθήσουν ένα σχετικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο εξωτερικό, καθώς, χάρη στις προσπάθειες ετών του εκτελεστή της διαθήκης Δελβιζώνη κ. Παναγιώτη Κουτσογιαννόπουλου, είναι φέτος η πρώτη φορά που δίδεται η παραπάνω υποτροφία και θα συνεχίσει να δίδεται εφ’ όσον θα υπάρχουν υποψήφιοι.

Ο Μιχαήλος Λιοντήρης όταν βρισκόταν στην Αφρική (Τανζανία) υπηρετώντας ως εθελοντής γιατρός για τέσσερις 4 μήνες

Τέλος, ευχαριστώ πολύ τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της Καλαμάτας, που προωθεί την διάθεση των Αδερφών Δελβιζώνη προς τους φιλόδοξους μεταπτυχιακούς φοιτητές/επαγγελματίες υγείας από την Καλαμάτα, με την ελπίδα ότι και άλλοι συνάδελφοι θα αξιοποιήσουν αυτή τη γενναιοδωρία για να μετατρέψουν την επιστήμη τους σε όφελος για την κοινωνία”.

Με τιμή,
Μιχαήλος Λιοντήρης
Ειδικευόμενος γιατρός στην Παθολογία και Επείγουσα Ιατρική
Μεταπτυχιακός φοιτητής στο πρόγραμμα “Διεθνής Υγεία” Πανεπιστήμιο Charité, Βερολίνο

 

Διαβάστε και αυτό:

Xoρήγηση Υποτροφίας στη μνήμη «Χρήστου και Κωνσταντίνου Δελβιζώνη»

Υποτροφία για μεταπτυχιακές σπουδές Ιατρικής στο Βερολίνο έλαβε Καλαματιανός ειδικευόμενος γιατρός
To Top