Αθλητισμός

Παναχαϊκή- ΑΟ Διαβολιτσίου 5-0: Προσγείωση στην Αγυιά

Με δυο γκολ του Αλεξόπουλου οι κοκκινόμαυροι έφτασαν στην 2η νίκη τους στη σεζόν απέναντι στον ΑΟΔ που κράτησε ένα ημίχρονο αλλά με δεδομένες τις σοβαρές απουσίες δεν μπόρεσε να επιστρέψει στο ματς

 

Από τα ψηλά στα χαμηλά για τον ΑΟ Διαβολιτσίου καθώς μετά το θρίαμβο επί του Αμβρακικού υποχρεώθηκε σε βαριά ήττα με 5-0 από την Παναχαϊκή, στην Αγυιά, για την 3η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Το ματς για τους νερατζούρι στράβωσε από νωρίς καθώς πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο η Παναχαϊκή πήρε κεφάλι στο σκορ με πέναλτι και παρά το γεγονός πως το 1-0 ήταν σκορ ημιχρόνου, δύο ακόμη τέρματα σε ένα δίλεπτο στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους έγειραν οριστικά την πλάστιγγα υπέρ των κοκκινόμαυρων.

Το Διαβολίτσι με δεδομένες τις σοβαρές απουσίες δεν μπόρεσε να επιστρέψει στο ματς με την Παναχαϊκή να φτάνει με άνετο τρόπο στη δεύτερη επιτυχία της στη σεζόν και να περνάει στην δεύτερη θέση.

Στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων για τους νικητές πέρασε ο Βαγγέλης Αλεξόπουλος ο οποίος βρήκε δυο φορές δίχτυα ενώ είχε και το κερδισμένο πέναλτι στο ξεκίνημα που μετέτρεψε σε γκολ ο Χαντί για το 1-0 στο 8’.

Ο γηπεδούχοι απείλησαν με κεφαλιά του Κωνσταντακόπουλου στο 14’ και άστοχο πλασέ του Μπουρλάκη στο 29’ και πήγαν στην ανάπαυλα με την μικρότερη δυνατή διαφορά.

Ένα δίλεπτο ωστόσο στις αρχές του β’ μέρος καθόρισε το νικητή. Στο 54’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Κωνσταντακόπουλος με συρτό σουτ νίκησε τον Μαρσέλο ενώ στο 56’ ο Αλεξόπουλος έκανε το 3-0 μετά από πάσα του Στεργίδη. Ο Μεσσήνιος επιθετικός σκόραρε εκ νέου στο 78’ με υπέροχη κεφαλιά για το 4-0 ενώ το σκορ έκλεισε ο Λούσκος στο 88’ κάνοντας με σουτ το 5-0.

Παναχαϊκή (Ζέλικο Κάλαϊτζιτς): Αθανασόπουλος, Μπελσαζάκης, Λιποράτσε, Σμίλτος, Κωνσταντακόπουλος, Τεγούσης (72’ Στασινόπουλος), Στεργίδης (64΄Γούλας), Αλεξόπουλος, Μπουρλάκης (80’ Κυβελίδης), Χαντί (80’ Λούσκος), Κόκας (64’ Καρακλάιτς)

ΑΟ Διαβολιτσίου (Μάρκος Στεφανίδης): Μαρσέλο, Ζόζεφ, Βέλλης, Κρεμύδας (63’ Βλάχος), Καντούτσης, Θώδης. Στραβάκος, Πιτσιλής, Πάγια, Γουερέ (63’ Δημητρίου), Ηλιόπουλος.

 

Παναχαϊκή- ΑΟ Διαβολιτσίου 5-0: Προσγείωση στην Αγυιά
To Top