Νέα Προϊοντα

Premium Strom: Εδώ και 55 χρόνια κάνει τον ύπνο μας καλύτερο!

Χειροποίητα στρώματα για την δική σου ασφάλεια και υγιεινή! Μοναδική εμπειρία ύπνου με ολοκληρωμένο συνδυασμό άνεσης & στήριξης.

Από το 1966, η τεχνογνωσία της Premium Strom στη Μεσσήνη στην κατασκευή χειροποίητων στρωμάτων σε συνδυασμό με την τεχνολογική ανάπτυξη έχει τεθεί στην υπηρεσία του ύπνου μας, για να μας εγγυηθεί ονειρεμένες νύχτες!

Καθημερινά περνάμε περισσότερες από 6-8 ώρες ξαπλωμένοι (περίπου το 1/3 της ζωής μας).

Η επιλογή του κατάλληλου στρώματος μπορεί να σας εξασφαλίσει έναν άνετο και απολαυστικό ύπνο καθώς θα υποστηρίζει σωστά τη σπονδυλική σας στήλη.

Ξέρετε ποιά είναι τα οφέλη ενός καλού ύπνου διάρκειας 6-8 ώρες ;

– Βελτιώνει τη μνήμη και τη μάθηση
– Βελτιώνει την αθλητική απόδοση
– Βελτιώνει τη διάθεση και αυξάνει την ενέργεια
– Ενισχύει την ανοσολογική άμυνα
– Μειώνει τα επίπεδα του άγχους

 

Επιλέξτε το στρώμα που σας ταιριάζει για έναν άνετο και ξεκούραστο ύπνο:

Βαθιά γνώση. Φυσικές πρώτες ύλες. Εξαιρετική ποιότητα που ολοκληρώνεται στην πιο μικρή λεπτομέρεια. Αφοσίωση στην τέχνη του χειροποίητου και τεχνολογικές καινοτομίες. Στην Premium Strom, έτσι σχεδιάζουν τον καλό ύπνο!

Τα στρώματα με ανεξάρτητα ελατήρια, τοποθετημένα σε υφασμάτινες θήκες προσαρμόζονται στο σώμα και το υποστηρίζουν σε κάθε του κίνηση. Ζήστε τη μέγιστη άνεση και ανακαλύψτε το στρώμα #Luxury με 7 ζωνικά ανεξάρτητα ελατήρια, σύστημα περιμετρικής υποστήριξης και οικολογικό αφρώδες υλικό μνήμης εξαιρετικής ελαστικότητας και αντοχής.

Τα στρώματα Premium Strom σχεδιάζονται με φυσικές πρώτες ύλες, πιστοποιημένα υλικά και την αξία της τέχνης του χειροποίητου. Τεχνολογία και υψηλή ποιότητα, συνδυάζονται αρμονικά σε κάθε στρώμα που έχει την υπογραφή τους.
Ελάτε να σχεδιάσουμε τον ποιοτικό σας ύπνο.

www.premiumstrom.gr

Premium Strom: Εδώ και 55 χρόνια κάνει τον ύπνο μας καλύτερο!
To Top