Αθλητισμός

Απόλλων Καλαμάτας και Pantony συνεχίζουν την συνεργασία τους!

ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΦΕΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Μια βραδιά ξενοιασιάς κι απόλαυσης των μοναδικών γεύσεων που προσφέρει το Pantony Caffe & Gelato στην παραλία της Καλαμάτας είχαν την ευκαιρία να περάσουν οι αθλήτριες και το προπονητικό και διοικητικό τιμ της γυναικείας ομάδας του Απόλλωνα Καλαμάτας στο βόλεϊ!

Η Βίκυ Καραμπάτσου και ο Αντώνης πρόσφεραν μια όμορφη βραδιά στα μέλη της ομάδας του Απόλλωνα, ξεκινώντας μια ακόμα πιο δυνατή συνεργασία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!

Το Pantony Caffe & Gelato που συμπλήρωσε τον πρώτο επιτυχημένο χρόνο λειτουργίας του στην οδό Ναυαρίνου 47, προσφέροντας από το πρωί μέχρι το βράδυ μοναδικές γευστικές δημιουργίες με προϊόντα ποιότητας, εξαιρετικό καφέ και χειροποίητο παγωτό, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για βόλτα και καλοπέραση στην πανέμορφη παραλία της Καλαμάτας που εξακολουθεί να βρίσκεται σε καλοκαιρινούς ρυθμούς!

Πανέτοιμος και φέτος ο Απόλλωνας υπό τις οδηγίες του πολυνίκη προπονητή Μπάμπη Μυτσκίδη

Ποιότητα και εξυπηρέτηση με χαμόγελο κι επαγγελματισμό στο Pantony!

Το Pantony Caffe & Gelato είναι υποστηρικτής και χορηγός από πέρσι της ομάδας του Μπάμπη Μυτσκίδη κάτι που φέτος συνεχίζεται ακόμα πιο στενά, ακόμα πιο δυνατά!

Η πιο ψηλή κατηγορία που αγωνίζονται φέτος τα κορίτσια έχει αυξημένες απαιτήσεις και μια βραδιά σύσφιξης σχέσεων σε οικογενειακό κλίμα, είναι η αρχή μια δυνατής και … γευστικής χρονιάς!

Οι ιδιοκτήτες του Pantony Caffe & Gelato, ο Παναγιώτης κι ο Αντώνης που είναι ένθερμοι υποστηρικτές του Αθλητισμού, υποσχέθηκαν σε κάθε νίκη ένα καλό κέρασμα!
Αυτό είναι άλλο ένα κίνητρο για την ομάδα του Απόλλωνα!

Απόλλων Καλαμάτας και Pantony συνεχίζουν την συνεργασία τους!
To Top