ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πεύκη: Μητέρα πέταξε την 5χρονη κόρη της από το μπαλκόνι και αυτοκτόνησε

Ανείπωτη τραγωδία στην Πεύκη, όπου μια 32χρονη μητέρα πέταξε από το μπαλκόνι του σπιτιού της την 5χρονη κόρη της και αμέσως μετά έπεσε και η ίδια στο κενό.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι μητέρα και κόρη είναι νεκρές.

Το δραματικό περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Κολοκοτρώνη 67, με κατοίκους της περιοχής να κάνουν λόγο για μια γυναίκα με ψυχολογικά προβλήματα. Η γυναίκα ήταν διαζευγμένη. H 5χρονη κορούλα της φέρεται να ήταν ΑμεΑ.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ: ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο πατέρας του συντρόφου της 32χρονης, παππούς του παιδιού, δήλωσε πως ίσως είχε κάποια ψυχολογικά προβλήματα η νύφη του αλλά δεν περίμενε ποτέ πως θα γίνει κάτι τέτοιο.

Μάλιστα όπως είπε χαρακτηριστικά πριν 2 μέρες έτρωγαν έπιναν και γλεντούσαν, λόγω των ημερών, και η 32χρονη έδειχνε χαρούμενη. Και σήμερα ξαφνικά έγινε αυτό.

Αρχικά όπως είπε ο γιος του ειδοποιήθηκε για διάρρηξη στο σπίτι τους, ειδοποίησε τους γονείς του και ο παππούς έσπευσε στο σημείο. Εκεί αντίκρισε το μακάβριο θέαμα με τα πτώματα σκεπασμένα με το σεντόνι. Στα λόγια του φαίνεται ο πόνος και το παράπονο για το ότι η νύφη του πήρε μαζί της και το 5χρονο κοριτσάκι, που όπως λέει μπορεί να είχε προβλήματα αλλά ακολουθούσε θεραπείες και τα αντιμετώπιζε.

Η γυναίκα αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα -νηπιαγωγός στο επάγγελμα- αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ προβλήματα υγείας και συγκεκριμένα βαριάς μορφής αυτισμό, είχε και το παιδί.

πηγή: news247.gr
Φωτό:zougla.gr

Πεύκη: Μητέρα πέταξε την 5χρονη κόρη της από το μπαλκόνι και αυτοκτόνησε
To Top