Υγεία

Διήμερο ιατρικό συνέδριο στην Καλαμάτα για τα «Αιματολογικά Νέα»

ΕΠΙΤΑΓΗ ΥΨΟΥΣ 3.500 ΕΥΡΩ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΔΟΤΗ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ

Διήμερο επιστημονικό συνέδριο διοργανώνεται για 14η χρονιά με θέμα «Αιματολογικά Νέα» σήμερα Παρασκευή 13 κι αύριο Σάββατο 14/9 από το Αιματολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Καλαμάτας, στο ξενοδοχείο Elite.

Σκοπός του συνεδρίου είναι η μετάδοση κριτικής σκέψης και όχι η μεταφορά στείρας και απαίδευτης γνώσης.
Διακεκριμένοι ομιλητές από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Πατρών και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας θα ενημερώσουν τους ιατρούς, τις νοσηλεύτριες και όλους τους επαγγελματίες υγείας.
Την Παρασκευή στις 20:30 κατά την τελετή έναρξης του συνεδρίου θα αποδοθεί στον επιστημονικό Διευθυντή του Κέντρου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών και διευθυντή της Μονάδος Μεταμόσχευσης μυελού των οστών καθηγητή Αιματολογίας Αλέξανδρο Σπυριδωνίδη, το ποσό των 3.500 ευρώ που συγκεντρώθηκε το προηγούμενο Σάββατο κατά την εκδήλωση του 8ου Κυπέλου Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών.
Κεντρικός ομιλητής του Συνεδρίου θα είναι ο Διευθυντής του Ινστιτούτου Πυρηνικής και Σωματιδιακής Φυσικής του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, dr.Χρήστος Μάρκου, που θα αναπτύξει το θέμα «Αστρονομία νετρίνο: ένα νέο μάτι στο σύμπαν”

Διήμερο ιατρικό συνέδριο στην Καλαμάτα για τα «Αιματολογικά Νέα»
To Top