Αθλητισμός

Βόλεϊ: Μεταγραφικό… 13άρι για τον Μεσσηνιακό

ΝΙΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗς Α2

Ένα κράμα νεαρών και έμπειρων αθλητριών θα συνθέσουν το ρόστερ του Μεσσηνιακού στη νέα σεζόν της Α2 βόλεϊ γυναικών.

Ο ιστορικός σύλλογος έχει προχωρήσει τον αγωνιστικό σχεδιασμό με 13 συνολικά μεταγγραφές ενώ στην άκρη του πάγκο θα βρίσκεται για 7η συνεχή περίοδο η Γωγώ Σουρή με συνεργάτες τους Τάκη Θεοδωρόπουλο, Χρήστο Δροσινό και Νίκο Ζεργιώτη.

Το έμψυχο δυναμικό ανανεώθηκε σε μεγάλο βαθμό και κατέβηκε αντίστοιχα ο μέσος όρος ηλικίας. Οι μεταγραφές αναλυτικά:

-Αναγνώστου Στεφανία: Ακραία, 17 ετών. Ξεκίνησε το βόλεϊ από την Γαία Σπάτων και το 2016 μεταπήδησε στο Μαρκόπουλο. Έχει κατακτήσει 5 φορές θέσεις τριάδος στα πρωταθλήματα Κορασίδων και Νεανίδων. Από το 2017 είχε συμμετοχές στην ομάδα του ΑΟ Μαρκόπουλου που αγωνίζεται στην Volleyleague.

-Αραπάκη Γαρυφαλλιά: Πασαδόρος, 17 ετών. Είναι αθλήτρια του ΝΟ Καλαμάτας. Ξεκίνησε το Βόλεϊ σε ηλικία 8 ετών με προπονήτρια την Γωγώ Σουρή στη ΓΕΜ και αργότερα 12 ετών πήγε στον ΝΟΚ όπου με προπονητή τον Γ. Σκαρτσίλη έβγαλε κ το πρώτο της δελτίο. Εκεί παρέμεινε για 5 χρόνια και με την βοήθεια των προπονητών Γ. Σκαρτσίλη και Δ. Καθάρειου τα 3 τελευταία χρόνια ήταν βασικό μέλος των ομάδων παγκορασίδων, κορασίδων, νεανίδων κ γυναικών, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή της ομάδας σε 2 Final four Κορασίδων και 1 Παγκορασίδων όπου και βραβεύτηκε ως η καλύτερη πασαδόρος.

-Βακάλογλου Ναταλία: Πασαδόρος, 28 ετών. Έρχεται στον Μεσσηνιακό από τον Γ.Σ.Πετρούπολης. Ξεκίνησε το βόλεϊ στον σύλλογο Ένωση Ιλίου.

– Γρίβα Αγγελική, από τον Γ.Σ. Άργους.

– Ζερδεβά Ιουλία, από την Παναχαϊκή Γ.Ε.

– Ζερίτη Αθηνά, από τον ΑΟ Ακρίτας Καλαμάτας.

– Κουτσοβίτη Δανάη: Ακραία απο τον Γ.Σ. Σπαρτιατικό. Είναι μαθήτρια της Β΄Λυκείου και οι συστάσεις που υπήρξαν μιλούν για ένα ακατέργαστο διαμάντι. Αποφάσισε να υποστεί την ταλαιπωρία της μετάβασης από την Σπάρτη, βέβαιη πως θα συνεχίσει τις υψηλές σχολικές της επιδόσεις αλλά με την βεβαιότητα πως προπόνηση και συμμετοχή σε αγώνες της Α2 κατηγορίας θα τις δώσουν τα απαραίτητα εφόδια για το αθλητικό της μέλλον.

– Μαθιουδάκη Νίκη: Κεντρική, 22 ετών. Είναι αθλήτρια από τον Κύδωνα Χανίων. Σπουδάζει στην Καλαμάτα και τα 3 τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα του ΑΟ Ακρίτα Καλαμάτας.

-Μαραγκούλια Βασιλική: Κεντρική 15 ετών. Είναι αθλήτρια της ΓΕΜ. Θα φοιτήσει φέτος στην 3η Γυμνασίου και είναι μια εξελίξιμη αθλήτρια με σωστή υποδομή και φυσικά προσόντα που θα ενισχύσει τις αναπτυξιακές ομάδες του Μεσσηνιακού.

– Μπεσή Εβελίνα, από τον ΑΟ Ακρίτας Καλαμάτας.

– Μπούκουρα Δώρα, από τον ΑΣΠ Κόρινθος.

– Σωτηρίου Αθηνά: Ακραία 18 ετών. Έρχεται από την Πάτρα να σπουδάσει στην Καλαμάτα. Επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα της στον Μεσσηνιακό, με την σύμφωνη γνώμη της ομάδος της Παναχαϊκή Γ.Ε. Έχει αγωνιστεί στις πατρινές ομάδες Απόλλων και Ολυμπιάδα.

-Χειλαδάκη Κέλλυ: Ακραία 29 ετών από τον ΑΟ Ακρίτας Καλαμάτας.

 

Βόλεϊ: Μεταγραφικό… 13άρι για τον Μεσσηνιακό
To Top