
By
Posted on
Ένα εστιατόριο στη Χαλκιδική πήγε τον θεσμό του delivery σε άλλο επίπεδο, αφού σκέφτηκε να μεταφέρει τα προϊόντα του μέσω κανό.
Το εν λόγω εστιατόριο που βρίσκεται στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, στο Πόρτο Κουφό – πέρα από εκατοντάδες τουρίστες κάθε χρόνο – έχει και επισκέπτες που έρχονται με τα σκάφη τους για μονοήμερα ταξίδια.
Έτσι οι υπεύθυνοι του εστιατορίου βρήκαν μία καινούρια μέθοδο, προκειμένου να διευρύνουν το πελατολόγιό τους: Να κάνουν ντελίβερι με κανό στέλνοντας λιχουδιές και στα άτομα που έρχονται με τα σκάφη τους.
everybody is normal so be differentthe proper way to deliver foodBoukadoura
Δημοσιεύτηκε από Teo Zafirakos στις Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019
πηγή:News247.gr
