
Στo πλαίσιo του 5ου Πανελληνίου Φεστιβάλ Ελαιολάδου κι Επιτραπέζιας Ελιάς που θα πραγματοποιηθεί από 5 – 7 Απριλίου 2019 στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Elite, διοργανώνονται τρία σεμινάρια με την εξής θεματολογία :
ΣΑΒΒΑΤΟ 6/4 ώρα 16:30 – 20:30:
«Οδηγός για την προετοιμασία του ελαιώνα, τις συλλογής των καρπών και τις ποιοτικής ελαιοποίησης, σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις».
Απευθύνεται σε: ελαιοκαλλιεργητές, ελαιοτριβείς.
Εισηγητής: Βασίλης Φραντζολάς Food Policy M.Sc. – City University London, Olive Oil Taster – Quality Advisor
Κόστος συμμετοχής: 50€
ΚΥΡΙΑΚΗ 7/4 Ώρα 12:30 – 14:00:
«Ευκαιρίες Δικτύωσης για τους επαγγελματίες του κλάδου ελαιοπαραγωγής. Επιχειρηματικές συναντήσεις στο εξωτερικό: Anuga, Free from functional food, Food Technologies Murcia). Προώθηση τεχνολογιών στο εξωτερικό (Enterprise Europe Network)
Διαδραστική Άσκηση: Πώς προετοιμάζομαι για μία επιτυχημένη επιχειρηματική συνάντηση με εταιρείες του εξωτερικού.
Απευθύνεται σε: ελαιοτριβείς, τυποποιητές, εξαγωγείς
Εισηγητής: Κατερίνα Παπαδούλη, Σύμβουλος μεταφοράς τεχνογνωσίας στο «Δίκτυο Πράξη»
Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν
ΚΥΡΙΑΚΗ 7/4 ώρα 11:00 – 12:00
«Διεθνή πρότυπα και εξαγωγές/διεθνείς αγορές βιολογικών προϊόντων»
Απευθύνεται σε: ελαιοτριβείς, τυποποιητές, εξαγωγείς
Εισηγητής: Δημήτρης Φενέκος, γεωπόνος, επιθεωρητής της ΔΗΩ
Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν
_______________________________________________________________________
Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης και στα 3 σεμινάρια.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής έως 30/3/19
Τηλ. 27210 62151 κα Γιώτα Παπαγεωργοπούλου
www.kalamata-olivefestival.gr
info@anelixi.net.gr
