Δεν ήταν δυνατόν να λείπει από το 3ο Messinia Forum η Καλαματιανή γουρνοπούλα! Aυτό το παραδοσιακό πιάτο που ξεχωρίζει για τη γεύση και τη νοστιμιά του. Ο Δημήτρης Φίλντισης, ιδιοκτήτης του καταστήματος “Γουρνοπούλα” με μαεστρία και φροντίδα προετοίμασε το χοιρινό κρέας, και το έβαλε στον φούρνο το μεσημέρι και μέχρι απόψε το βράδυ θα σιγοψηθεί και θα βγει μετά από 5-6 ώρες τρυφερό και ζουμερό!
Κι όπως οι Βρετανοί έχουν το fish and cheaps εμείς οι Καλαματιανοί έχουμε το .. Pig and chips στο χέρι!
