MESSINIA PLUS

3ο Messinia Forum: Αργοψημένη γουρνοπούλα και … Pig and chips!

Δεν ήταν δυνατόν να λείπει από το 3ο Messinia Forum η Καλαματιανή γουρνοπούλα! Aυτό το παραδοσιακό πιάτο που ξεχωρίζει για τη γεύση και τη νοστιμιά του. Ο Δημήτρης Φίλντισης, ιδιοκτήτης του καταστήματος “Γουρνοπούλα” με μαεστρία και φροντίδα προετοίμασε το χοιρινό κρέας, και το έβαλε στον φούρνο το μεσημέρι και μέχρι απόψε το βράδυ θα σιγοψηθεί και θα βγει μετά από 5-6 ώρες τρυφερό και ζουμερό!
Κι όπως οι Βρετανοί έχουν το fish and cheaps εμείς οι Καλαματιανοί έχουμε το .. Pig and chips στο χέρι!

IMG-3794

IMG-3810

IMG-3811

IMG-3812

IMG-3813

IMG-3814

IMG-3815

IMG-3816

IMG-3818

IMG-3819

IMG-3820

IMG-3821

IMG-3822

IMG-3823

IMG-3824

IMG-3825

IMG-3827

IMG-3829

IMG-3830

To Top